Prima pagină » Coronavirus » OPINIE: Patologii europeni susţin că nimeni nu a murit de coronavirus: ‘Nimeni NU a murit de coronavirus, ci de…’
OPINIE: Patologii europeni susţin că nimeni nu a murit de coronavirus: 'Nimeni NU a murit de coronavirus, ci de...'

OPINIE: Patologii europeni susţin că nimeni nu a murit de coronavirus: ‘Nimeni NU a murit de coronavirus, ci de…’

25 aug. 2020, 14:01,
BZI.ro, în Coronavirus

Patologii europeni susţin că nimeni nu a murit de coronavirus. Opinia acestora a fost susţinută în cadrul unui semniar al Asociației Europene de Patologie unde s-a discutat despre COVID-19. Ca urmare patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

Patologii europeni susţin că nimeni nu a murit de coronavirus

Potrivit patologilor europeni, pentru a declara că o persoană a murit din cauza COVID-19, trebuie stabilită o reacţie inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri, scrie bpa-pathology.com.

Patologii susţin cu tărie ca pentru moment nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Mai exact, nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

Totodată, aceştia susţin că Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin patologii europeni.

Resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus

Patologii europeni care susţin că nimeni nu a murit de coronaviru mai spun că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer în situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

Un oficial sanitar din Franţa avertizează

Un oficial sanitar din Franţa avertizează şi trage un semnal de alarmă privitor la temutul virus ucigaş SARS-CoV-2. Acesta spune că noul coronavirus nu şi-a schimbat comportamentul şi nu s-a îmblânzit. Mai mult decât atât, numărul bolnavilor creşte.

Nu va mai gândiţi că SARS-CoV-2 şi-a schimbat comportamentul şi ”s-a îmblânzit”, avertizează un oficial sanitar din Franţa.

Trebuie ”să încetăm să ne gândim că s-a schimbat comportamentul virusului” SARS-CoV-2 şi că ”s-a îmblânzit”, a îndemnat marţi, la postul France Inter, Martin Hirsch, directorul general al AP-HP, subliniind că în Ile-de-France ”numărul bolnavilor spitalizaţi creşte”, relatează AFP.

”Primul lucru pe care-l putem face mai bine este să nu ne mai gândim că s-a schimbat comportamentul virusului” care provoacă boala Covid-19, a subliniat conducătorul Assistance publique – Hôpitaux de Paris.

”Refrenul «brusc s-a îmblânzit» (…) este fals. În Ile-de-France, numărul bolnavilor spitalizaţi creşte, se dublează la 26 de zile”, a subliniat el, amintind că în perioada de vârf a crizei sanitare, ”la începutul lui martie”, numărul bolnavilor spitalizaţi ”se dublau la trei zile”, a mai precizat acesta.

”Vârsta medie în spitale nu a scăzut”, a precizat Martin Hirsch, autorul ”L’énigme du nénuphar: face au virus”, o carte care urmează să apară miercuri la Editura Stock, în care povesteşte cum a trăit criza sanitară ca director al AP-HP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *