Prima pagină » Local » Opinia liderului USLIP Iaşi, prof. Laviniu Lăcustă despre noul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu
Opinia liderului USLIP Iaşi, prof. Laviniu Lăcustă despre noul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu

Opinia liderului USLIP Iaşi, prof. Laviniu Lăcustă despre noul ministru al Educaţiei, Sorin Câmpeanu

24 dec. 2020, 14:38,
George Cristian, în Local

Prof. Laviniu Lăcustă, liderul USLIP Iași are un mesaj de ultimă oră în legătură cu numirea lui Sorin Câmpeanu pentru poziţia de ministru al Educaţiei în Guvernul Cîțu.

După reacţia lui Silviu Iordache, o altă voce din mediul educaţional ieşean are o reacţie în legătură cu nimirea lui Sorin Câmpeanu în funcţia de ministru al Educaţiei. Prof. Laviniu Lăcustă îşi exprimă susţinerea față de Sorin Câmpeanu.

Prof. Laviniu Lăcustă, liderul USLIP Iași, mesaj de susţinere pentru Sorin Câmpeanu

Tot mai multe voci din mediul educaţional din Iași şi din ţară îşi exprim susţinerea pentru numirea lui Câmpeanu. Laviniu Lăcustă îl consideră pe noul ministru al Educaţiei ca fiind unul dintre cele mai elegante personalităţi din România şi una dintre cele mai echilibrate voci:

Sunt dezbateri ,, controversate” în ceea ce privește numele noului Ministru de la Educație- Sorin Câmpeanu! Pot spune că este una dintre cele mai echilibrate și mai elegante persoane care au ocupat în trecut acest portofoliu.Mai mult, vorbim și de o remarcabilă carieră profesională în spate cu care nu se pot lăuda mulți. Fac aceste afirmații din ipostaza persoanei care a avut ocazia să-i cunoască personal pe toți cei care s-au succedat în această funcție în ultimii 10 ani. Adevărata problemă care se prefigurează în acest moment este cea legată de lipsa finanțării. Noul ,,Program de Guvernare” -( am mai avut unul celebru prin 2017)- prevede alocarea a 6% din PIB pentru Educație până în anul 2024!!!! Aici m-aș fi așteptat să fie adevăratele dezbateri!!! Dar trebuie să ai și cu cine și cu ce… a explicat Laviniu Lăcustă, liderul USLIP Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *