Prima pagină » Local » Operatorul D.D.D. SRL a scăpat Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași de ploșnițe: „Sunt niște insecte de care scapi extrem de greu, dacă nu ai soluțiile potrivite și nu le aplici după anumite metode bine stabilite” – FOTO

Operatorul D.D.D. SRL a scăpat Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași de ploșnițe: „Sunt niște insecte de care scapi extrem de greu, dacă nu ai soluțiile potrivite și nu le aplici după anumite metode bine stabilite” – FOTO

24 oct. 2023, 02:00, 2 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Operatorul D.D.D. SRL a scăpat Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași de ploșnițe, deși aceste insecte le-au dat mari bătăi altor firme de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Astfel, datorită implicării de care a dat dovadă dr. Dr. Cristina Dobre, managerul unității medicale, și profesionalismului societății Operatorul D.D.D. SRL, pacienții pot reveni în curând în siguranță în saloanele lor.

Operatorul D.D.D. SRL a scăpat Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași de ploșnițe

În luna septembrie a acestui an, Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași a avut de-a face cu o invazie de ploșnițe, motiv pentru care un pavilion al unității medicale, cel în care funcționează Secţia VIII Acuţi, a trebuit să fie închis. Prezența acestor insecte a afectat starea pacienților, astfel că dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași, a luat toate măsurile pentru ca insectele să fie eradicate.

„Cei de la Institutul de Psihiatrie «Socola» Iași au avut niște probleme mari cu ploșnițele de așternut în pavilionul în care sunt internați pacienții toxicodependenți. Era invadat tot pavilionul. S-a apelat la o firmă de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, aceasta a făcut vreo două operațiuni de dezinsecție, dar reprezentanții institutului au fost nemulțumiți de rezultat și au reziliat contractul cu firma.

Au fost mai multe firme care și-au depus ofertele pentru a realiza dezinsecția, iar firma noastră a reușit să realizeze dezinsecția. Am făcut deja două intervenții, iar azi, 23 octombrie 2023, avea cea de-a treia intervenție și deja i-am scăpat de aceste insecte. Am utilaje de ultimă generație, oameni foarte bine instruiți”, a declarat Iulian Șoptelea, directorul tehnic al firmei Operatorul D.D.D. SRL.

Pacienții vor putea reveni în curând în saloanele lor

 o imagine cu un barbat care realizeaza o dezinsectie

Datorită implicării de care a dat dovadă dr. Dr. Cristina Dobre, managerul unității medicale, și profesionalismului firmei Operatorul D.D.D. SRL, pacienții pot în curând reveni, în siguranță, în saloanele lor

Deși mai multe firme au încercat să scape „Socola” de ploșnițe, cea care le-a venit de hac a fost Operatorul D.D.D. SRL. Această societate a fost înființată în anul 2013 și se ocupă cu dezinfecția și deratizarea, curățirea și întreținerea piscinelor, curățirea trenurilor, autobuzelor și a avioanelor. Prin seriozitate și profesionalism, firma a reușit în decursul timpului să obțină contracte de dezinsecție și deratizare cu mai multe instituții din Iași, iar de curând a scăpat și Institutul de Psihiatrie „Socola” Iași de ploșnițe.

„După ce s-au chinuit atâtea firme, noi am reușit să-i scoatem din starea în care erau. Eu le-am zis să scoată saltele, să facă curățenie generală, iar apoi am intervenit cu soluțiile noastre. O parte din ploșnițe erau moarte deja după cea de-a doua intervenție, dar, preventiv, noi vom interveni și a treia oară. Ploșnițele astea sunt niște insecte de care scapi extrem de greu, dacă nu ai soluțiile potrivite și nu le aplici după anumite metode bine stabilite. Ele se hrănesc cu sânge și sunt periculoase pentru om.

Eu chiar mă bucur și chiar mă laud că am reușit un lucru pe care atâtea firme s-au chinuit să-l facă. O să mai intervenim astăzi (ieri – n.r.), o să rămână pavilionul închis până mâine (n.r. – 24 octombrie 2023), iar, după, pacienții pot să se întoarcă în saloanele lor”, a declarat Iulian Șoptelea, directorul tehnic al firmei Operatorul D.D.D. SRL.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *