Prima pagină » Local » Operă de artă, distrusă de indolența angajaților de la Fan Courier! Un tablou unicat, cu foiță de aur, a fost returnat în bucăți! – GALERIE FOTO-VIDEO

Operă de artă, distrusă de indolența angajaților de la Fan Courier! Un tablou unicat, cu foiță de aur, a fost returnat în bucăți! – GALERIE FOTO-VIDEO

08 iul. 2022, 02:00,
Andreea Andrei, în Local

O artistă din Iași a apelat la firma de curierat „Fan Courier” pentru a trimite la Cluj un tablou unicat, cu foiță de aur. Acesta nu numai că nu a ajuns la destinație, dar a fost returnat în bucăți. Compania nu are varianta de etichetare a obiectelor fragile

Andra Maftei este artistul plastic, cunoscut ca Andromeda, care a avut o experiență regretabilă cu serviciile oferite de Fan Courier. Aceasta a trimis unei prietene din Cluj o lucrare cu totul specială, un tablou unicat, cu foiță de aur. Artista a urmărit coletul prin serviciul „AWB” și s-a trezit că este chemată să ridice coletul care ar fi fost returnat. Aceasta a împietrit, văzând că lucrarea sa este distrusă.

Un tablou unicat, cu foiță de aur, distrus de neglijența angajaților de la Fan Courier

Andromeda a fost dezamăgită de serviciile Fan Courier, după ce s-a trezit că lucrarea sa a fost distrusă și nici nu a ajuns la destinatar. Aceasta este foarte revoltată împotriva companiei de curierat și regretă că nu a apelat la Poșta Română.

„Nici măcar nu merită să fie numită firmă de curierat cu serviciile acestea deplorabile, la suprapreț! Pe lângă faptul că nu au opțiunea de «fragil», pentru că nu vor să își asume astfel de responsabilități, eu pun coletul pe 21 și pe 28 abia ajunge în Cluj, se crapă și se rupe în ultimul hal, cum altfel, dacă nu a fost trântit și aruncat, apoi ajunge la Iași și mă pun să plătesc retur! 50 de lei pentru un colet stricat ce era ceva unicat”, a povestit Andromeda, artista păgubită.

Comunicare defectuoasă cu clienții

Andromeda a fost foarte atentă la parcursul coletului, obișnuită cu acest proces de tracking de la Poșta Română, cu care a lucrat mult timp. În momentul în care coletul a „dispărut”, aceasta a căutat pachetul după „AWB”. În schimb, mesajele primite pe telefon și informațiile de pe „AWB” erau diferite, iar la scurt timp a fost chemată să ridice coletul care ar fi fost returnat de către destinatar. Artista susține că acest colet nu ar fi ajuns la destinatar niciodată.

„Tot eu a trebuit să mă preocup și să mă informez despre colet, pentru că pe site-ul lor de tracking apăreau informații ce erau în contradicție cu singurul mesaj primit pe telefon. Tot eu a trebuit să sun și să aștept 20 de minute ca să intru în legătură cu ei. Poșta Română este un serviciu superior. Persoana de la Cluj nu a primit coletul. A fost pus pe data de 21 și pe 28 m-au chemat să îl iau înapoi”, completează Andromeda.

Nervii și supărarea artistului plastic vin în urma indolenței angajaților de la firma de curierat. Aceasta este dezamăgită că lucrarea a fost distrusă și, mai mult de atât, că a fost pusă în situația de a plăti atât cheltuielile de livrare, cât și cele de retur. Andromeda a depus plângere la companie și, până la momentul actual, nu a primit niciun răspuns.

Reprezentanții companiei Fan Courier au precizat că vor răspunde atât la plângerea clientei, cât și solicitările făcute de reporterii BZI, în termen de 30 de zile.

„Potrivit legii, vom răspunde solicitării. Puteți să scrieți ce vreți”, s-au limitat să spună reprezentanții Fan Curier.

Andra Maftei speră că, prin demersurile sale, compania va înțelege importanța coletelor care se trimit. Acest tablou unicat, cu foiță de aur, nu va mai putea fi reparat, din nefericire.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *