Prima pagină » Economic Local » Opel Vivaro furat din Marea Britanie, descoperit la Sculeni
Opel Vivaro furat din Marea Britanie, descoperit la Sculeni

Opel Vivaro furat din Marea Britanie, descoperit la Sculeni

17 dec. 2019, 04:00,
Vlad Alexa în Economic Local

Echipele din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat un autoturism marca Opel Vivaro, care figura ca fiind furat din Marea Britanie. Cetățeanul român A.C., în vârsta de 35 de ani, s-a prezentat în urmă cu două zile la vama Sculeni la volanul unui autotursim marca Opel Vivaro X83 D218. Se întâmpla în jurul orei 20:30, mașina fiind de an fabricație 2018, înmatriculată în România.

„Existând suspiciuni cu privire la situația autovehiculului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie la data de 13.12.2019”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

A spus că nu știe despre problemele mașinii

Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în data de 12.01.2019, de la un cetățean român, plătind suma de 8.000 de euro și 20.000 de lei. Acesta a mai adăugat faptul că nu știa despre faptul că autovehiculul era căutat de autorități.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 96.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, au mai declarat reprezentanții ITPF Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024