Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ondulator fără căldură. Cum să obții bucle luxuriante fără să-ți arzi părul

Ondulator fără căldură. Cum să obții bucle luxuriante fără să-ți arzi părul

01 nov. 2022, 10:06,
în Stiri si curiozitati

O coafură stilată și bine îngrijită poate fi obținută și cu ajutorul unui ondulator fără căldură. Producătorii oferă o gamă largă de bigudiuri de diferite modele care vă permit să obțineți bucle de diverse diametre și direcții de ondulare.

Pentru a obține o coafură elegantă nu trebuie să dormiți cu bigudiuri noaptea sau să le purtați în timpul serii sau al zilei. Este suficient să folosești un dispozitiv modern care în doar câteva ore te va ajuta să obții efectul dorit. Unul dintre cele mai folosite metode pentru a obține bucle cu volum este bentița de ondulat.

femeie cu parul ondulat

Ondulatorul din mătase se spală manual sau la rece, în cicluri delicate, separat de alte articole

Ondulator fără căldură. Cum să folosești corect dispozitivul?

Bentița de ondulat părul fără căldură vă permite să vă faceți bucle în moduri absolut noi. Această metodă vă va oferi bucle frumoase fără a vă încălzi părul. Acest extractor fără căldură nu necesită electricitate sau căldură pentru a fi folosit, vă puteți face cu ușurință părul fără a dăuna părului.

Astfel, înainte de a merge la culcare sau chiar când pregătiți un fel de mâncare în timpul zilei puteți să folosiți bentița. Pentru a aranja părul pe bentiță folosiți un pieptene fin pentru a separa un mic mănunchi de păr, răsuciți-l pe o baghetă de ondulat și fixați-l cu un elastic. A doua zi dimineață sau spre seară vei avea părul frumos ondulat, iar această bentiță pentru păr nu te va face să te simți inconfortabil în timp ce dormi sau în timp ce gătești.

femeie cu parul ondulat

Ondulatorul este cusut din mătase

Banda de bucle este convenabilă pentru a fi folosită acasă sau pentru a fi transportată cu dvs. atunci când ieșiți în oraș. Dispozitivul fără căldură este potrivit pentru părul uscat sau umed. Vă oferă un aspect frumos în fiecare zi. De asemenea, cu ajutorul acesteia economisiți timp atunci când doriți să creați o coafură irezistibilă. Pe lângă dimensiunea obișnuită a ondulatorului fără căldură de 2,5*92cm, sunt disponibile și dimensiuni de 3*92cm și 3,5*92cm.

Din ce este făcut ondulatorul? Cum să ai grijă de acesta pentru a te bucura de el o perioadă lungă de timp

Ondulatorul este cusut din mătase. Fibrele de mătase au o structură similară cu cea a părului uman, conținând 100% proteine și aminoacizi. Capacitatea sa naturală împiedica uscarea părului și previne ruperea acestuia.

un ondulator fara caldura

Astfel, înainte de a merge la culcare sau chiar când pregătiți un fel de mâncare în timpul zilei puteți să folosiți bentița

Ondulatorul din mătase se spală manual sau la rece, în cicluri delicate, separat de alte articole. Atârnați banda de bucle pentru uscat la rece, nu este indicat să pui dispozitivul pe un calorifer cald sau să-l usuci la aer fierbinte. Nu expuneți mătasea la lumina puternică a soarelui.

De cele mai multe ori, această panglică din satin este realizată manual și făcută la comandă. Acest ondulator de păr este o modalitate excelentă de a obține bucle frumoase fără a vă deteriora părul.

De obicei, un ondulator fără căldură are o secțiune centrală plată și netedă de-a lungul părții superioare a capului și două umplute. Capetele umplute cu burete se înfășoară în jurul părului. De asemenea, în setul cu ondulatorul veți primi două mini bigudiuri. Acestea din urmă vă permite să fixați ușor vârfurile părului în ondulator.

colaj femeie care isi face bucle cu un odulator fara caldura

Bentița de ondulat părul fără căldură vă permite să vă faceți bucle în moduri absolut noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *