Prima pagină » Titlurile zilei » Omul de afaceri Florin Boca, vinovat de producerea accidentului din Târgu Cucu. Polițiștii spun că nu s-a încadrat corect pe banda de circulație. Tesla a „scăpat” doar zgâriată – FOTO/ VIDEO

Omul de afaceri Florin Boca, vinovat de producerea accidentului din Târgu Cucu. Polițiștii spun că nu s-a încadrat corect pe banda de circulație. Tesla a „scăpat” doar zgâriată – FOTO/ VIDEO

31 aug. 2022, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Omul de afaceri Florin Boca a provocat un accident rutier în zona Târgu Cucu. Polițiștii ieșeni spun că bărbatul nu s-a încadrat corect pe o bandă de circulație și a acroșat un bărbat aflat pe un scuter

Zi cu ghinion pentru omul de afaceri ieșean Florin Boca. Acesta a provocat un accident rutier în zona Târgu Cucu din cauza neatenției. Florin Boca se afla la volanul unui autoturism Tesla și ar fi intrat în coliziune cu un scuter condus regulamentar. În urma incidentului, bărbatul aflat pe scuter a fost rănit. Medicii au fost chemați de urgență la locul accidentului și i-au acordat bărbatului rănit primul ajutor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri și tratament.

Boca spune că nu a greșit, polițiștii îl contrazic

Între timp, în zona Târgu Cucu au ajuns polițiștii rutieri care au efectuat verificări. Întrebat de reporterii BZI cum s-a produs accidentul, fostul consilier local Florin Boca a spus că nu se consideră vinovat.

„Nu cred că este vina mea”, a spus Florin Boca la locul accidentului.

Polițiștii ieșeni nu sunt tocmai de aceeași părere.

„La data de 29 august, în jurul orei 16:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași au fost sesizați despre un accident soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani și un motociclu condus de un tânăr de 23 de ani. În urma impactului, tânărul de 23 de ani a fost rănit. Conducătorii celor două vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Are de dat explicații în fața legii

Astfel, Florin Boca s-a ales cu un dosar penal și are de dat explicații în fața legii. Trebuie precizat faptul că bărbatul care se afla pe scuter era echipat corespunzător și nu a fost rănit grav. Așadar, Florin Boca va scăpa, probabil, de acest dosar penal, fără prea multe bătăi de cap.

Florin Boca a fost consilier local din partea PSD, iar în momentul de față se ocupă de mai multe afaceri în diferite domenii de activitate.

Comentarii
  • Dl Boca sa plateasca ,pentru ce face! Un livrator isi castiga cinstit existenta nu are banii domnului Boca!

  • Ce om de afaceri??!!! Nu mai aberați! Șmenarul Boca…….

  • soferii din Iasi se plang de biciclisti dar nu sunt in stare sa lase 1,5 metri la depasire, parcheaza blocand pistele si accesul pe trotuare, pe trecere, etc. Asa ca ciocu mic.

  • Ciobanul asta de Boca om de afaceri ? Lingaul si pupincuristul asta a lui Chirica si mai apoi M. Popa ? Un cioban parvenit de la curul vacii care a facut bani multi de cand a intrat in politica, nimic mai mult.

  • Normal ca v-a scapa atat timp cat a venit cu el si politia la spital si vicepreședintele CJ Iasi. Vorba aia trebuie sa intervină cineva

  • De ce atatea interventii la spital cand persoana de pe scuter a fost acccidentata de autoturismul condus de dl Boca? Viata conteaza si legea sa fie respectata!Legea e valabila pentru toti!

  • Tesla roșie

    Omul asta despre care scrieți voi ca este afacerist..sta la coada la stația lidl din pacurari sa încarce mașina gratis..

  • Fl Onofrei why

    Si mai sta si la Kaufland. Asa face economie si pune bani albi pentru zile negre!!!

  • Ochiindinumbra

    Și a luat bătaie în Fratelli de la un arab și a fugit..

  • Tesla e fosta mașina a lui Bogdan Gheorghiu. El încă se crede pe val.. dar e cam pe Ciao!

  • Are manevre cu Apintei i a preluat ceva din societate ca să obțină PUZ pentru edificare pe Aurel Vlaicu.! Blocuri. Dl consilier.. Salutari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *