Prima pagină » Actualitate » „Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou? „Am mers prea departe!”
„Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou? „Am mers prea departe!”

„Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou? „Am mers prea departe!”

20 oct. 2023, 11:29,
BZI.ro, în Actualitate

Andrei Ungureanu și-a speriat fanii, după ce a postat, în urmă cu câteva ore, mai multe videoclipuri pe Instagram. În imagini se vedea că „Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou, chiar de ziua lui de naștere, în timp ce mergea să scoată bani de la un bancomat. Ulterior, Andrei Ungureanu a spus că, de fapt, a fost vorba de o farsă și că nu a fost lovit de nimeni în realitate.

„Omul cu Tourette” a fost bătut la metrou?

Andrei Ungureanu a povestit pe Instagram și mai apoi pe TikTok că a fost bătut de un alt bărbat, în metrou, după ce a înjurat fără să vrea, din cauza unui tic verbal. „Omul cu Tourette” s-a afișat cu mai multe vânătăi în zona feței, spunând că a fost și la poliție pentru a depune plângere și că vrea să meargă și la INML.

„Am avut un tic în care am zis ‘hai la p@#%’ și unul s-a întors și m-a rupt cu bătaia. Începe să mă doară și nasul. Am primit bătaie pentru un tic în care am înjurat un tip. I-am făcut plângere, voi merge și la IML”, a declarat Andrei Ungureanu pe contul lui de Tik Tok.

În trecut, Andrei a trecut prin momente dificile, iar acesta le-a dezvăluit fanilor că se luptă cu anxietatea și cu depresia. Acesta a cerut ajutorul specialiștilor, dar nu a avut parte de niciun rezultat vizibil.

Andrei Ungureanu și-a cerut scuze

După câteva ore din momentul în care a spus că a fost bătut la metrou, Andrei Ungureanu a șters story-urile în care povestea acest episod, spunând că este bine și nu a pățit nimic, în timp ce se afla la metrou. „Omul cu Tourette” a vrut să facă o farsă, așa că, a apelat la ajutorul unui make-up artist care s-a ocupat de fața lui ca totul să pară cât mai real.

„După cum vedeți, fața mea nu are nimic. A fost o farsă pentru Cristi pe care cred că am dus-o puțin cam departe (…) Cristi mi-a făcut, la un moment dat, o farsă și m-a speriat. Am vrut să pară credibilă farsa, de aceea am făcut și story-urile și am vorbit despre chestia asta pe TikTok și așa mai departe. Îmi pare rău că v-am făcut să vă îngrijorați și data viitoare, înainte să fac o chestie de genul, cred că o să mă gândesc de două-trei ori înainte de a face”, a spus Andrei Ungureanu, pe Instagram.

Andrei Ungureanu, care a participat în trecut și la „Chefi la cuțite“, mai spune că nu și-a dorit să meargă atât de departe cu farsa, asta pentru că a primit multe mesaje din partea fanilor care s-au îngrijorat pentru el. Așa că, „Omul cu Tourette” și-a cerut scuze, mărturisind că nu se aștepta la atât de multe reacții.

„Îmi cer scuze. Nu știu dacă e suficient să îmi cer scuze și așa mai departe, dar eu în capul meu era ceva diferit, până am aflat că nu e ok și că am mers prea departe. Așa că, nu vreau să supăr pe nimeni, chiar dacă deja am supărat probabil și sunt bine, nu am fost bătut de nimeni”, a mai spus „Omul cu Tourette”, care nu a fost bătut la metrou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *