Prima pagină » Local » Om de afaceri din Iași, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu! Zeci de mii de lei, pe apa sâmbetei (Exclusiv)
Om de afaceri din Iași, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu! Zeci de mii de lei, pe apa sâmbetei (Exclusiv)

Om de afaceri din Iași, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu! Zeci de mii de lei, pe apa sâmbetei (Exclusiv)

02 mart. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un om de afaceri din Iași este acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Vasile Adi Sirițeanu, sub acuzațiile de înșelăciune și înșelăciune în formă continuată. Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi creat o pagubă de zeci de mii de lei

Om de afaceri din Iași, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Vasile Adi Sirițeanu, sub acuzațiile de înșelăciune și înșelăciune în formă continuată.

Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi creat o pagubă de zeci de mii de lei.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Într-o ediție anterioară, reporterii cotidianului BZI au prezentat plângerile formulate de unele persoane cu privire la acest ieșean.

Vasile Adi Sirițeanu, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu

Oamenii legii spun că ieșeanul Vasile Adi Sirițeanu (49 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 3 ani.

„În fapt, s-a reţinut că, în intervalul octombrie 2019-septembrie 2020, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul V.A.S. s-a prevalat de calitatea de administrator al unei societăţi radiate din registrul comerţului din data de 18 martie 2019 şi a folosit mijloace frauduloase pentru a încheia contracte de prestări servicii cu 4 persoane vătămate, constând în executarea și montarea de tâmplărie din profile PVC şi aluminiu, fără a executa şi monta lucrările l-a care s-a obligat, inducându-le pe acestea în eroare, în scopul obţinerii în mod ilicit a unor sume de bani şi cauzând un prejudiciu material totalizând suma de 18.100 de lei”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Într-o ediție anterioară, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Omul de afaceri a luat un avans de 14.000 de lei

Procurorii au mai spus că, pe data de 16 septembrie 2021, prevalându-se de calitatea de administrator al aceleiaşi societăţi radiate, ieșeanul Vasile Adi Sirițeanu ar fi indus în eroare o altă persoană vătămată.

„Cu aceasta din urmă, inculpatul a încheiat un contract de prestări servicii pentru executarea și montarea de ferestre și uși tâmplărie PVC, încasând în avans suma de 14.000 de lei, fără a executa şi monta lucrările la care s-a obligat pe baza contractului. Prin ordonanţa organelor de cercetare penală, din data de 4 ianuarie 2022, s-a dispus reţinerea inculpatului pentru 24 de ore, dispunându-se ulterior faţă de acesta măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care a fost trimis în judecată de către procuror. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Dragoș Bordianu, Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu omul de afaceri din Iași, acuzat de o țeapă cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *