Prima pagină » Cultural » Olivier Martinez, distrus după divorțul de Halle Berry. Cum a ajuns să arate acum

Olivier Martinez, distrus după divorțul de Halle Berry. Cum a ajuns să arate acum

30 sept. 2024, 09:23,
Cezar Bulgaru în Cultural

Actorul Olivier Martinez pare distrus după divorțul de Halle Berry. Cunoscutul actor Olivier Martinez, renumit pentru aparițiile sale elegante pe covorul roșu, de obicei însoțit de partenere fermecătoare, a surprins recent publicul.

Ajuns la vârsta de 58 de ani, actorul pare să fi renunțat la imaginea sa consacrată, afișând un look diferit de cel cu care fanii erau obișnuiți.

Olivier Martinez, distrus după divorțul de Halle Berry

Actorul Olivier Martinez a fost surprins recent plimbându-se pe străzile din Los Angeles, în contextul disputei pentru custodia copilului său cu fosta soție, Halle Berry, potrivit Daily Mail. Îmbrăcat într-un tricou tie-dye, o jachetă sport, adidași și pantaloni de tip militar, Martinez avea un aspect neîngrijit. Ținuta sa a fost completată de o pereche de ochelari de aviator cu rame aurii.

De asemenea, actorul francez, cunoscut pentru părul său bogat și închis la culoare, a apărut acum cu păr alb și cu o barbă de câteva zile.

Această apariție are loc în contextul unor dezvăluiri recente făcute de Halle Berry, care a susținut că a cheltuit 200.000 de dolari în eforturile de a ajunge la un acord cu Olivier Martinez privind co-părințirea fiului lor, Maceo, în vârstă de 10 ani, conform unor documente prezentate în instanță.

Cum a evoluat relația dintre Olivier Martinez și Halle Berry

Înainte de relația cu Halle Berry, Olivier Martinez a avut o relație cu Kylie Minogue între 2002 și 2007, perioadă în care artista a urmat un tratament pentru cancerul de sân. Olivier și Halle s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale peliculei Dark Tide, în Africa de Sud. Tot în acel an, Halle a anunțat despărțirea de fostul său partener, Gabriel Aubry.

În perioada 2002-2007, Olivier Martinez a avut o relație cu artista Kylie Minogue, timp în care aceasta a urmat tratament pentru cancerul de sân. Actorul a cunoscut-o pe Halle Berry în 2010, pe platourile de filmare ale filmului Dark Tide, realizat în Africa de Sud. Coincidența face ca, în același an, Halle să-și fi anunțat despărțirea de fostul său partener, Gabriel Aubry.\

Ce scrie în documentele depuse de Halle Berry la tribunal

Halle Berry a declarat că a cheltuit peste 200.000 de dolari în taxe legale, inclusiv contribuind cu 80.000 de dolari la cheltuielile juridice ale fostului soț, Olivier Martinez. Actrița susține că Martinez se bazează financiar pe pensia alimentară pe care ea i-o plătește, forțând-o să continue să lucreze. Berry a mai afirmat că Olivier s-a opus inițial plății unei vizite la domiciliu a terapeutului lor în timpul liber al actriței, pentru ca ulterior să-și schimbe decizia.

De asemenea, îl acuză că a întârziat în mod repetat începerea terapiei de coparenting impuse de instanță, în ciuda multiplelor notificări primite.

Halle a scris în documente:

„Am făcut tot posibilul pentru a lucra cu Olivier, pentru a comunica cu el și pentru a-l implica în procesul de luare a deciziilor privind fiul nostru într-un mod amiabil. Olivier a refuzat să fie co-părinte și să comunice cu mine într-un mod centrat pe copil; a fost negativist și de neclintit cu privire la toate problemele majore legate de Maceo”.

Actorul Olivier Martinez pare distrus după divorțul de Halle Berry, iar ultimele imagini cu el a surpsins pe toată lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`