Prima pagină » Cancan » Olivia Steer și Andi Moisescu au o familie foarte frumoasă. Ce pasiuni au copiii lor

Olivia Steer și Andi Moisescu au o familie foarte frumoasă. Ce pasiuni au copiii lor

24 nov. 2021, 09:46,
în Cancan

Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi copii. Deși sunt persoane publice, cei doi au preferat să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor. Din această cauză, pe rețelele de socializare cei doi au publicat foarte rar poze cu fiii lor. Luca și David sunt interesați de schi, tehnologie și vlogging. Olivia Steer este o cunoscută vedetă TV din România, fostă prezentatoare.

Soțul său, Andi Moisescu, este de asemenea prezentator TV și face parte din juriul Românii au Talent. Chiar și după 17 ani de căsnicie, acesta este de părere că soția sa este sufletul său pereche. Ambii au lucrat la Pro TV și s-au cunoscut la înregistrarea imnului Pro TV de 1 decembrie.

Olivia Steer și Andi Moisescu, 17 ani de căsnicie

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România. Cei doi s-au căsătorit în 2004 și au împreună doi copii. Îndrăgitul prezentator de televiziune și soția sa s-au cunoscut în 2002, la înregistrarea imnului ProTV de la 1 decembrie. Invitat într-un podcast, Andi Moisescu a mărturisit că a fost greu să o cucerească pe viitoarea sa soție. Cu toate acestea că nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, Andi Moisescu este convins că și-a găsit sufletul pereche. Chiar și acum, la 17 ani de căsnicie, Olivia Steer îl face fericit și mereu încearcă să fie romantic și să o facă să zâmbească.

Cu ce se ocupă copiii lor

Andi Moisescu și soția sa au împreună doi copii, Luca și David. Anul acesta, David a împlinit 14 ani, iar fratele său David, 12. Deși sunt persoane publice, cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba de viața personală. Din această cauză, cei doi postează foarte rar poze cu fii lor pe rețelele de socializare. Cei doi frați sunt interesați de vlogging și tehnologie.

„Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor”, este de părere Andi Moisescu.

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, prezentată de Adela Popescu, celebrul jurat mărturisește că se simte foarte apropiat de fiii săi.

Ce mesaj i-a transmis recent Dana Rogoz

Olivia Steer este deja cunoscută pentru opiniile controversate în materie de medicină. Postările de pe rețelele de socializare declanșează reacții și discuții. Printre cei care i-au dat replica se numără și Dana Rogoz, îndrăgita actriță din faimosul serial La Bloc. Mesajul vedetei vine după ce Olivia Steer a declarat că este împotriva testelor de prevenție a cancerului la sân.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau și consult al sânilor, când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția. Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”, a scris vedeta pe Facebook.

Cu toate acestea, Dana Rogoz a evitat să menționeze numele Oliviei Steer. În urma reacțiilor la postările sale, Olivia Steer a ținut să menționeze că nu a îndemnat pe nimeni să-i urmeze exemplul. În altă ordin de idei, Olivia Steer și Andi Moisescu, împreună cu cei doi copii formează o familie foarte frumoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`