Prima pagină » Cancan » Olivia Steer, în ipostaze sexy pe Facebook. Soția lui Andi Moisescu se află într-o formă fizică de invidiat

Olivia Steer, în ipostaze sexy pe Facebook. Soția lui Andi Moisescu se află într-o formă fizică de invidiat

16 sept. 2022, 10:33,
în Cancan

Olivia Steer și-a surprins din nou fanii și s-a afișat în ipostaze sexy pe Facebook. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 46 de ani și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, Olivia Steer se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață și este mai fericită ca oricând. Soția lui Andi Moisescu se află într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur și ținutele provocatoare.

Olivia Steer, o apariție provocatoare pe Facebook

Olivia Steer, soția celebrului prezentator Andi Moisescu, se mândrește cu un fizic perfect și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Aceasta se bucură din plin de celebritate și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Olivia Steer are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani alături de Andi Moisescu. Aceasta are doi copii, pe David și Luca și radiază de fericire de când este mamă. Vedeta reușește de minune să îmbine cariera cu viața de familie.

La vârsta de 46 de ani, Olivia Steer arată spectaculos. Vedeta se menține în formă și face furori la evenimentele mondene alături de soțul ei celebru. Aceasta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt trucurile ei de înfrumusețare.

Soția lui Andi Moisescu este vegană, iar de când a renunțat la anumite alimente, are un ten perfect și o siluetă fără cusur.

,,Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice. (…)

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi buna-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.”, a declarat aceasta.

De-a lungul timpului, Olivia Steer a fost protagonista unor controverse în showbiz-ul autohton. Deși a avut parte de multe critici, vedeta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur. Mai mult, aceasta a negat zvonurile legate de un posibil divorț și a mărturisit că este o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

O altă vedetă care se află mereu în atenția publicului este Mihaela Rădulescu. Vedeta nu ține cont de vârstă și se afișează în ipostaze incendiare. Aceasta pozează sexy ori de câte ori are ocazia și își asumă trecutul amoros tumultuos.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Iuliana Tudor. Îndrăgita prezentatoare este extrem de discretă când vine vorba de familia sa și apare destul de rar la evenimentele mondene. În pofida momentelor grele din căsnicie, aceasta nu s-a gândit niciodată la divorț și a trecut peste momentele tensionate din viața de cuplu.

Ce spune frumoasa vedetă despre soțul ei celebru

Olivia Steer și Andi Moisescu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din România. Aceștia au împreună doi copii și se bucură din plin de rolul de părinți. Faimosul prezentator a vorbit în repetate rânduri despre căsnicia sa, dezvăluind care sunt secretele mariajului lor.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult.”, a precizat prezentatorul tv.

La rândul ei, Olivia Steer are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se mândrește cu familia sa frumoasă. Frumoasa vedetă a dezvăluit cum a fost cucerită de Andi Moisescu și cum a început povestea lor de iubire.

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el, în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut. (…)

Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare. Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în fața evidenței: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauți amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare și atenție, n-am sărit cu capul înainte într-o relație, n-am ars etape. Când m-a cerut de soție, eram amândoi, după îndelungi perioade de introspecție, edificați: știam ce vrem, știam ce facem.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 46 de ani, Olivia Steer arată spectaculos și își surprinde fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta are un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *