Prima pagină » Cultural » Olivia Steer face furori pe Instagram. Cum s-a afișat soția lui Andi Moisescu pe rețelele de socializare

Olivia Steer face furori pe Instagram. Cum s-a afișat soția lui Andi Moisescu pe rețelele de socializare

01 sept. 2022, 08:23,
în Cultural

Olivia Steer se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe Instagram. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 46 de ani și nu ezită să își surprindă admiratorii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Iată cum s-a afișat recent soția lui Andi Moisescu pe rețelele de socializare.

Olivia Steer, o prezență răvășitoare pe Instagram

Soția lui Andi Moisescu face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta sa și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Olivia Steer este extrem de activă în mediul online, unde împărtășește cu fanii săi experiențe din carieră, dar și din viața privată.

La vârsta de 46 de ani, Olivia Steer se declară o femeie fericită și împlinită. Vedeta este căsătorită de mulți ani cu îndrăgitul moderator tv Andi Moisescu și au împreună doi copii. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta este extrem de discretă și vorbește rar despre viața de cuplu. Cu toate acestea, Olivia Steer nu ezită să își surprindă admiratorii cu fotografii în ipostaze incendiare.

Soția lui Andi Moisescu este adepta unui stil de viață sănătos și nu se abate de la câteva reguli stricte care o ajută să arate atât de bine.

,,Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice. (…)

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.”, a precizat aceasta.

Deși au apărut de-a lungul timpului zvonuri că Olivia Steer și Andi Moisescu s-ar afla în pragul divorțului, cei doi au negat cu vehemență presupunerile apărute și se iubesc mai mult ca oricând. De provocări în viața de cuplu au avut parte și Cornelia și Lupu Rednic. Îndrăgiții artiști s-au confruntat cu numeroase tensiuni în mariaj, însă nu s-au gândit niciodată la despărțire.

De viața de familie se bucură din plin și  Olivia Păunescu. Aceasta s-a afișat recent în spațiul public alături de soțul ei abia după 3 ani de la căsătorie. Prezentatoarea a dorit să își țină partenerul de viață departe de ochii curioșilor.

Cum se afișează soția lui Andi Moisescu în mediul online

Olivia Steer are un fizic de invidiat la vârsta de 46 de ani. Aceasta încinge imaginația multor bărbați cu ținutele sale provocatoare, care îi pun în evidență formele perfecte. Recent, Olivia Steer s-a afișat alături de soțul ei pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Într-o ținută elegantă, pantaloni scurți, sacou și un top negru, soția lui Andi Moisescu a atras multe priviri.

Olivia Steer a recunoscut că este răsfățată de partenerul ei de viață și se declară o femeie fericită și împlinită. Cei doi formează de ani buni unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Andi Moisescu a dezvăluit care sunt secretele mariajului lor de atâția ani.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a declarat Andi Moisescu.

La vârsta de 46 de ani, Olivia Steer arată spectaculos și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *