Prima pagină » Cancan ultimă oră » Olivia Steer, blocată timp de o lună pe Facebook! De ce a avut soția lui Andi Moisescu accesul interzis pe platforma de socializare: ,,M-am cam îngrozit”

Olivia Steer, blocată timp de o lună pe Facebook! De ce a avut soția lui Andi Moisescu accesul interzis pe platforma de socializare: ,,M-am cam îngrozit”

21 nov. 2021, 10:00,
în Cancan ultimă oră

Soția lui Andi Moisescu nu a mai putut intra pe Facebook o lună întreagă, din cauza faptului că a fost blocată. Iată ce s-a întâmplat!

Olivia Steer s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului prin rolul de prezentatoare tv. Mai apoi, a impresionat prin stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat și prin fapul că se împotrivește medicinei tradiționale.

Olivia și Andi Moisescu au o căsnicie de 17 de ani, cei doi având împreună doi fii, David și Luca, în vârstă de 15, respectiv 13 ani.

De ce a fost blocată pe Facebook o lună întreagă soția lui Andi Moisescu?

Olivia Steer este o persoană foarte deschisă, activă per rețelele sociale, dezbătând diverse subiecte de actualitate cu urmăritorii ei.

Acum o lună, Facebook a blocat-o și i-a interzis accesul în platformă. Recent, a fost deblocată și așa a putut să își verse oful pe contul ei de socializare.

Se pare că motivul principal a fost un simplu comentariu la o postare de pe altă pagină, care nu s-a încadrat în politicile Facebook-ului, astfel fiind restricționat. De aici și contul a fost suspendat timp de o lună de zile.

Vedeta afirmă că, deși situația nu a fost tocmai plăcută, această pauză a fost benefică, mai ales că a început Postul Crăciunului și așa se poate detașa de energiile negative.

Ce a făcut Olivia Steer în luna în care a fost blocată pe Facebook?

În această lună în care nu și-a putut accesa contul de Facebook, soția lui Andi Moisescu a fost în continuare la curent cu noutățile din mediul online, fiind de-a dreptul îngrozită de ceea ce s-a întâmplat.

„După o lună fără Facebook, blocată pentru un simplu comment pe altă pagina, am revenit.

În tot timpul ăsta, am mai aruncat pe ici, pe colo, cîte o privire, fără să pot să comentez sau să reacționez în vreun fel, și m-am cam îngrozit: oamenii au ajuns să se certe din nimic, practic.

Prietenii altă dată trainice se destramă ireparabil, devin corpuri reci, hăpăite cu plescăituri de poftă de către monstrul ideologic, ce a împărțit lumea în două. Vecinii se urăsc, colegii se înjunghie pe la spate, lumea în majoritatea ei (nu toată, har Domnului!) nu mai iubește și nu mai prețuiește pe nimeni.

Mi-e greu să privesc sfîrșitul lumii, din fața laptopului. Mă dor ochii sa vad cum se scufundă lent Titanicul. Și pentru că am intrat, ieri, în Postul Crăciunului, mi-am zis că o sa îmi petrec și mai rar timpul pe Facebook, chiar daca am verde iar de la stăpânire (vorba vine!) să o fac fara restricții. O să citesc mai mult, o să mă joc mai mult cu copiii mei(…) departe de lumea dezlănțuită… Pace, vouă!”, a fost mesajul postat de Olivia Steer pe contul ei de socializare, la scurt timp după ce a fost deblocată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *