Prima pagină » National » Olivia Steer, atac ireal la Raed Arafat: „Pitic arab cu înfățișare caraghioasă de clovn”

Olivia Steer, atac ireal la Raed Arafat: „Pitic arab cu înfățișare caraghioasă de clovn”

23 mart. 2021, 14:17,
BZI.ro, în National

Olivia Steer revine cu mesajele controversate din meniul online cu privire la personalități mari din România. De data aceasta îl atacă pe Raed Arafat. Fosta prezentatoare de televiziune aduce jigniri la scară înaltă la adresa secretarului de stat.

Olivia Steer, atac ireal la Raed Arafat! Cum l-a jignit aceasta?

Olivia Steer șochează din nou pe toată lumea. Deși mulți dintre cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pare că se obișnuiesc cu stilul acesteia de a pune lucrurile în revistă, soția lui Andi Moisescu face ce face și surprinde de fiecare dată cu câte ceva.

Mai exact, acesta și-a spus părerile sub forma unui basm. Desigur că mesajul este implicit, deși voalat scris de fosta jurnalistă majoritatea fanilor au descifrat ce a dorit aceasta să transmită. Bruneta a detaliat ultima perioadă prin care trece România, sub conducerea absolută a unui „pitic arab, cu înfățișare caraghioasă de clovn”, sugerând că puterea acestuia nu e atât de mare precum crede și felul în care acționează este totalmente greșit.

„Statul sînt eu!”, urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vîrfurile piciorușelor sale minuscule, trăgînd hotarît de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărîme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingînd pămîntul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de placere liliputanul! Ce fericit era…”, a mai scris soția juratului de la „Românii au talent”, scrie playtech.ro.

„Când supușii mureau arși în spitale, asfixiați în camerele de exterminare”

De asemenea, fosta jurnalistă a adus în prim-plan problemele uriașe care s-au regăsit în ultimul timp în sistemul de sănătate al țării noastre, probleme care s-au amplificat pe zi ce trece de la izbucnirea crizei sanitare.

Mai mult decât atât, a subliniat ororile pe care avea să le cunoască România: „când supușii mureau arși în spitale, asfixiați în camerele de exterminare, zise ATI, sau sub măștile (ne) conforme, și când mureau ca urmare a experimentelor genetice, zise sobru și doct, în regat, „vaccinuri”, sau când afacerile mici și mijlocii dădeau, inevitabil, ortul popii.”

„Cocoțat pe căluțul lui de lemn, cu burtica atingînd șaua smurdului … ăăă… a murgului, imaginîndu-și că e buricul lumii, Înălțimea Sa Piticul devenise, prin magie roz, comandant militar suprem. Tot el, șeful întregii administrații, locale sau centrale, el singur făuritor de legi, după chipul și asemănarea sa (să scoată limba parlamentarilor cît era ziua de lungă era misiunea de onoare și plăcerea cea mai mare a Înălțimii Sale Pigmeul), cerînd lumii întregi supunere totală. Și ar mai fi durat mult și bine povestea Piticului cu nasul roșu, dacă românii n-ar fi clipit leneș, trosnindu-și fălcile în căscaturi lungi, ca ceapa în ștergar, și nu și-ar fi șters cu mîneca urdorile lipicioase de la colțurile ochilor și s-ar fi trezit, ca după o noapte lungă, în sfîrșit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *