Prima pagină » Cultural » Olivia Steer are doi copii superbi și se mândrește cu soțul ei. Ce suferință ascunde soția lui Andi Moisescu

Olivia Steer are doi copii superbi și se mândrește cu soțul ei. Ce suferință ascunde soția lui Andi Moisescu

04 nov. 2022, 10:13, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Olivia Steer are doi copii superbi și se mândrește cu soțul ei. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Dincolo de celebritate, Olivia Steer a avut parte de multe momente dificile pe plan personal și a trecut cu greu peste pierderea unei persoane dragi din viața sa. Iată ce suferință ascunde soția lui Andi Moisescu.

Olivia Steer are doi copii superbi și se mândrește cu soțul ei

Olivia Steer este  o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 46 de ani și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Soția lui Andi Moisescu se bucură de un succes impresionant în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de partenerul ei și de cei doi copii.

Olivia Steer a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public după ce și-a exprimat punctul de vedere cu privire la diferite probleme sociale, politice și economice din România. Cu toate acestea, vedeta nu a ținut cont de criticile celor din jur și este extrem de activă pe rețelele de socializare unde împărtășește cu fanii ei experiențe din viața personală și profesională.

Olivia Steer și Andi Moisescu formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au avut parte de multe momente grele în căsnicie, dar au trecut peste toate situațiile tensionate. Andi Moisescu a dezvăluit secretele mariajului său de atâția ani.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. (…) Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire.

Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate.”, a precizat celebrul prezentator tv.

Olivia Steer face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Aceasta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.

Ce mesaj a postat vedeta la 12 ani de la moartea surorii sale

Olivia Steer și-a pierdut sora în urmă cu 12 ani. Lavinia Steer s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân și a trecut printr-o lungă și grea suferință. Soția lui Andi Moisescu a acceptat cu greu decesul surorii sale și în fiecare an postează un mesaj emoționant în memoria acesteia. Recent, Olivia Steer a scris câteva rânduri în mediul online pentru ființa dragă din viața sa pe care a pierdut-o acum 12 ani.

„De 1 noiembrie (Ziua Morților, în Ardeal), îmi revine și mă tîrcolește vorba veche „Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”, pe care ar fi zis-o Pintea cândva și pe care o cita Lavinia, în momente cheie. (…)

Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc. Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea…”,  a scris Olivia Steer pe rețelele de socializare.

Olivia Steer are doar cuvinte de laudă pentru cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Andi Moisescu. Vedeta a trecut prin momente extrem de grele în trecut, dar în prezent radiază de fericire și se mândrește cu familia sa frumoasă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *