Olivia Păunescu are o biografie impresionantă. Detalii inedite din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri 

04 nov. 2021, 12:46
BZI.ro, în Cancan

Este frumoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu că Olivia Păunescu are o biografie impresionantă. Are o carieră de succes, mulți admiratori, iar detaliile din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Olivia Păunescu, prezentatoarea cu o biografie impresionantă 

Olivia Păunescu are 35 de ani și este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri din România. În prezent, vedeta se bucură de o carieră de succes în televiziune, însă drumul spre reușită nu a fost unul ușor. 

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 este originară din București și a debutat în televiziune la vârsta de 16 ani, la TVR. Ea a fost la acea vreme balerină la celebra emisiune „Surprize, surprize” prezentată de Andreea Marin:

„Primul contact cu televiziunea l-am avut la 16 ani, când am fost selectată să fac parte din corpul de balet de la Surprize, surprize. Apoi am început să apar în reclame, munceam în paralel cu şcoala.

La 20 de ani am dat o probă şi am muncit cinci ani ca reporter de teren, până când am primit propunerea să fiu prezentator de ştiri sportive. Apoi a venit marea provocare de a prezenta Observatorul matinal. Dansez de câte ori am ocazia. La petreceri nu mă aşez deloc la masă. Dansul a fost şi va rămâne una dintre pasiunile vieţii mele.”, a povestit prezentatoarea de știri.

Ulterior, frumoasa Olivia a plecat la pupitrul știrilor Pro Tv, unde a fost extrem de apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Acum, frumoasa brunetă prezintă știrile la Antena 1 alături de alte colege de breaslă la fel de frumoase, precum Iuliana Pepene. Se pare că frumusețea colegei ei a provocat în mediul online numeroase controverse, publicul dorind să afle ce secrete ascunde prezentatoarea Iuliana Pepene. 

Olivia Păunescu se remarcă și acum la Antena 1 unde prezintă știrile matinale alături de colegul ei, Valentin Butnaru.

În ceea ce privește viața privată, vedeta este extrem de discretă și își ține familia departe de ochii curioșilor. Mai mult decât atât, prezentatoarea s-a căsătorit cu bărbatul iubit în mare secret, iar unii colegi de platou nici nu au știut de frumosul eveniment.

Secretele din viața privată a frumoasei prezentatoare tv

Olivia Păunescu s-a căsătorit în 2019 cu un bărbat cu 20 de ani mai mare decât ea. Se pare că vedeta nu a vrut ca lumea să știe de eveniment, dorind să aibă parte de toată intimitatea. Surprinzător a fost și faptul că frumoasa prezentatoare nu și-a anunțat colegii de breaslă că se va căsători. Petrecerea de nuntă ar fi avut loc în Dubai, iar cei prezenți la eveniment au fost din rândul familiei sau prietenilor apropiați.

Extrem de discretă, prezentatoarea a vorbit la acea vreme despre emoțiile din ziua căsătoriei cu bărbatul iubit:

„Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic!”, a spus vedeta Antena 1.

O altă colegă de breaslă la fel de discretă cu viața ei privată este și Iuliana Pepene. Aceasta atrage privirile tuturor în mediul online prin aparițiile ei pe Instagram, dar și prin mesajele pe care le postează pentru urmăritori.

Olivia Păunescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri, iar biografia impresionantă a acesteia provoacă interesul publicului. Frumoasă și mereu zâmbitoare, bruneta de la Antena 1 se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *