Prima pagină » Sanatate » Medicamente » Olimp, nutriție sportivă pentru performanță

Olimp, nutriție sportivă pentru performanță

24 oct. 2019, 12:00,
în Sanatate

Olimp Sport Nutrition®  este o companie recunoscută în întreaga lume pentru gamele variate de suplimente nutritive ce răspund tuturor nevoilor sportivilor și persoanelor active. Suplimentele Olimp Sport Nutrition sunt produse în laboratoare ultramoderne, care respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Istoria Olimp Sport Nutrition începe în anul 1990, când compania a produs primele proteine și suplimente nutritive de top, ale căror incrediente sunt atent selecționate de specialiști în domeniu. Brandul Olimp Sport Nutrition a câștigat numeroase premii pentru suplimentele alimentare care și-au dovedit eficiența și au oferit sportivilor cele mai bune rezultate.

Fit4Pro comercializează cu succes cele mai cunoscute suplimente Olimp Sport Nutrition : aminoacizi, suplimente pentru protectia articulațiilor, vitamine și minerale, creatină, suplimente pentru slăbire și arderea grăsimii, răsfăț culinar, proteine și multe altele.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră de fitness, suplimentele Olimp vă pot ajuta să vă atingeți scopul și să vă eficientizați antrenamentele.

Gamele complete de gainere de la Olimp (DEX TREX, Gain Bolic, Gainerator, Profi Mass, Giant Mega Mass) vă vor ajuta să construiți masa musculară, dar și să vă intensificați forța și să creșteți în greutate. Pentru a câștiga masă musculară, corpul dumneavoastră are nevoie, pe lângă antrenamentul intensiv și de proteine de calitate. De aceea, Fit4Pro vă oferă suplimente proteice de cea mai bună calitate de la Olimp : proteină din ou, concentrat proteic din zer, proteină din soia, pulbere de cafea instant, izolat proteic din mazăre, vegan diet meal. Iar suplimentele pentru slăbit și arderea grăsimii marca Olimp conțin extracte de ceai verde, acid linoleic conjugat (CLA), L-carnitină, triglyceride de origine vegetală cu catenă medie, cafeină anhidră, precum și alte extracte din plante.

Comandând suplimentele Olimp Sport Nutrition beneficiați de calitate fără compromisuri la cel mai bun preț.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`