Prima pagină » Cancan » Olguța Berbec și-a botezat recent fiica. Ce publică artista pe Instagram

Olguța Berbec și-a botezat recent fiica. Ce publică artista pe Instagram

06 dec. 2021, 12:44,
BZI.ro, în Cancan

Olguța Berbec este foarte activă pe Instagram. Pe această rețea socială, artista postează imagini alături de familie. În acest an, interpreta a devenit mamă pentru a doua oară. Ceremonia de botez a fost restrânsă și au participat doar prietenii și familia. Nașii micuței Olga Maria sunt Mihai Morar și soția sa, Gabriela. Olguța Berbec și Remus Novac mai au împreună un copil, care a venit pe lume în 2016.

Din păcate, în viața artistei nu este totul roz. Recent, Olguța Berbec a intrat în conflict cu colega sa de breaslă Niculina Stoican. Soția lui Remus Novac o acuză pe rivala sa că i-a furat o melodie din repertoriu. Conflictul dintre cele două nu s-a putut finaliza în mod amiabil, cazul ajungând chiar în instanță. Chiar înainte de începerea procesului, Olguța Berbec a anunțat că totul va fi public, iar la final va vorbi avocatul.

Olguța Berbec se mândrește cu familia ei pe Instagram

Olguța Berbec are o familie foarte frumoasă. Luna trecută, aceasta a postat poze de la aniversarea căsniciei cu soțul său. De asemenea, pe 1 decembrie, artista și familia ei au celebrat Ziua Națională în Timișoara. Înainte de această dată, cei doi au apărut într-o emisiune de televiziune. Alături de Olguța Berbec și Remus Novac a fost și fiica lor cea mare, Cezara, care purta straie tradiționale. În 2016, la o lună de la nașterea Cezarei, artista a postat o poză pe Instagram, alături de căruțul în care se afla aceasta.

În timpul liber, Olguța Berbec călătorește prin țară, și postează poze din aceste plimbări. Și aici, ea este însoțită de copii săi. De Paște, artista a postat o fotografie în care fiica sa ținea o lumânare aprinsă la slujba de Înviere. Tot de Paște, Olguța Berbec a apărut în emisiunea La Măruță. În cadrul acestei emisiuni, ea a dezvăluit cum se pregătește pentru Sfintele Sărbători Pascale. Ca și de 1 Decembrie, în emisiune a fost prezentă și fiica sa cea mare.

Cine sunt nașii celei de-a doua fetițe a artistei

Îndrăgita interpretă a devenit mamă pentru a doua oară în luna februarie a acestui an. Pentru acest copil, vedeta și soțul său s-au chinuit 3 ani. Cei doi mai au împreună o fiică, care s-a născut în 2016. Botezul fiicei lui Olguța Berbec, micuța Olga Maria, a fost un eveniment restrâns. La acesta au fost prezenți doar familia și cei apropiați artistei. Nașii fetiței au fost Mihai Morar și soția sa, Gabriela. Ceremonia a avut loc în acest an, pe data de 12 noiembrie. Din cauza pandemiei, Olguța și soțul ei nu au putut organiza petrecerea pe care și-ar fi dorit-o pentru fiica lor cea mică.

Oluguța Berbec, în proces cu altă interpretă de muzică populară

Olguța Berbec este în plin conflict cu Niculina Stoican. Din păcate, conflictul dintre cele două nu s-a putut rezolva pe cale amiabilă. Niculina Stoican a fost dată în judecată de către colega sa de breaslă deoarece ar fi preluat fără acord o piesă a Olguței Berbec. Procesul a fost confirmat de către Niculina Stoican, într-o apariție pe un post de televiziune. Chiar înainte ca procesul se înceapă, Olguța Berbec și-a anunțat fanii că totul va fi public.

„Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a spus Olguța. Așadar, Olguța Berbec pare că duce o viață de vis pe Instagram, dar din punct de vedere profesional lucrurile nu sunt tocmai roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *