Prima pagină » Cancan » Olguța Berbec, la vârsta marilor împliniri. Rivala Vlăduței Lupău este foarte activă pe Facebook

Olguța Berbec, la vârsta marilor împliniri. Rivala Vlăduței Lupău este foarte activă pe Facebook

15 dec. 2021, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

Olguța Berbec, o artistă aflată la vârsta marilor împliniri, este o persoană foarte activă pe Facebook, având foarte mulți fani pe conturile de socializare. Tânăra interpretă de muzică populară este implicată în prezent într-un scandal cu o colegă de breaslă, la mijloc fiind vorba despre drepturile unei melodii. Totodată, până nu demult, între ea și Vlăduța Lupău era o strânsă legătură, dar acum au devenit rivale.

Frumoasa interpretă Olguța Berbec este o artistă de muzică populară din zona Olteniei de Nord – Mehedinți. Petrecându-și copilăria într-zonă cu oameni păstrători ai tradițiilor și portului popular, ea a făcut primii pași în muzica populară la vârsta de 14 ani, în grupul folcloric „Liliacul” din Baia de Aramă, unde a activat timp de cinci ani. În plan personal, ea este căsătorită cu Remus Novac, de asemenea un artist popular, cu care are doi copii.

Olguța Berbec, la vârsta marilor împliniri

În prezent, Olguța Berbec trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ce la începutul anului i s-a născut cea de-a doua fetiță. Artista, care s-a născut pe 16 aprilie 1984, în localitatea Mărășești, județul Mehedinți, a absolvit în 1998, școala din comuna natală. Patru ani mai târziu, ea a absolvit Liceul Teoretic din Baia de Aramă. În 2006, ea a absolvit Școala Populară de Artă Tg. Jiu, iar din 2010, a ajuns realizatoarea emisiunii „Folclor, Folclor” la Antena 1.

Începând din acest an, Olguța Berbec, în vârstă de 37 de ani, este mama a două fetițe, împreună cu soțul ei Remus Novac. De mai bine de o lună, însă, numele interpretei a fost implicat într-un scandal după ce Niculina Stoican a acuzat-o că i-a furat o melodie. În replică, Olguța a acționat-o în instanță pe colega de breaslă, fiind încrezătoare că doar așa i se va face dreptate.

Olguța Berbec este activă pe Facebook

Dincolo de faptul că își promovează piesele pe rețelele de socializare, Olguței Berbec îi place să publice pe Facebook, dar și pe Instagram și poze cu familia ei. De asemenea, artista mai postează imagini și din locurile în care călătorește prin țară, în scop profesional sau turistic. Astfel, ea este mândră de familia ei, de soț și de cele două fiice, cea mare fiind născută în 2016.

Totodată, ea postat imagini de familie și de la botezul din noiembrie, când fiica cea mică a fost creștinată de Mihai Morar și soția sa Gabriela. Legat de acest botez, facem precizarea că nu celebrul realizator radio-tv trebuia să fie naș, inițial. Încă dinainte de a se naște fetița, Vlăduța Lupău anunțase că o va boteza pe micuța Olga Maria. Și totuși, între Olguța Berbec și prințesa muzicii populare a intervenit ceva, dac care nu le-a îndepărtat una de cealaltă. Și aceasta deoarece Olguța și Remus sunt nașii de cununie ai Vlăduței Lupău.

În altă ordine de idei, Olguța Berbec se află la vârsta marilor împliniri, artista fiind foarte apreciată de fani pe Facebook, unde este foarte activă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *