Prima pagină » Razboi în Ucraina » Olena Zelenska îi încurajează pe ucraineni. „Nu o să plâng”

Olena Zelenska îi încurajează pe ucraineni. „Nu o să plâng”

04 mart. 2022, 10:20,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Olena Zelenska îi încurajează pe ucraineni și a transmis pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant. Prima Doamnă a Ucrainei se află în aceste momente într-un loc secret alături de cei doi copii. Femeia este una din principalele ținte ale Kremlinului după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022.

Olena are doi copii cu Volodimir Zelenski.

Olena Zelenska îi încurajează pe ucraineni

Deși se află într-un loc secret, soția lui Volodimir Zelenski este extrem activă pe rețelele de socializare. Recent a aceasta a transmis un mesaj exrem de dureros pentru poporul ucrainean.

”Oamenii mei dragi! Ucraineni! Vă privesc azi pe voi toți și vă văd la TV, pe străzi, pe internet. Văd postările și filmulețe voastre. Și știți ce? Sunteți incredibili!

Sunt mândră că trăiesc în aceeași țară cu vor. Se spune că mulți oameni sunt o mulțime. Dar noi nu suntem așa, pentru că mulți ucraineni nu sunt mulțimi. Sunt o armată! Și astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng.

Voi fi calmă și confidentă. Copiii mei se uită la mine și voi fi lângă ei. Și alături de soțul meu. Și alături de voi. Vă iubesc! Ucraina, te iubesc!”, a fost mesajul Olenei.

Mesajul vine după ce mii de ucraineni și-au pierdut viața, iar zeci de oameni luptă din greu împotriva invaziei Rusiei.

Olena Zelenska nu vrea să părăsească țara

Olena Zelenska a dovedit că este o luptătoare, la fel cum este și soțul ei, Volodimir. Femeia, în vârstă de 44 de ani, este extrem de activă în mediul public și a decis să fie alături de partenerul său de viață în aceste momente dificile, chiar dacă mulți i-au recomandat să plece în străinătate.

”Sunt Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, Volodmyr Zelenski. Ne-am căsătorit în 2003. În 2004, fiica noastră Oleksandra s-a născut. În 2013, l-am adus pe lume pe fiul nostru, Kyrylo. Sunt scriitoare și arhitect. De asemenea, sunt ținta numărul doi a lui Putin”, este unul dintre mesajele Olenei care mai circulă pe internet.

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație.

Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *