Prima pagină » Local » Ofițerii DGA Iași au organizat o activitate de educaţie anticorupţie cu tineri din Tabăra Muncel

Ofițerii DGA Iași au organizat o activitate de educaţie anticorupţie cu tineri din Tabăra Muncel

20 aug. 2024, 12:27, 2 ,
în Local

În ziua de 19 august 2024, ofiţerii de prevenire din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi au organizat o activitate de educaţie anticorupţie şi de promovare a integrităţii, adresată tinerilor aflaţi în Tabăra Muncel din comuna Mogoşeşti-Siret, judeţul Iaşi, care participă la un curs organizat de Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret (A.G.L.T.).

În cadrul activității au fost prezentate aspecte referitoare la structura organizatorică şi competențele Direcției Generale Anticorupție, prin comparaţie cu atribuţiile celorlalte structuri din domeniul combaterii faptelor de corupție, precum şi consecințele fenomenului corupţiei.

Au fost evidenţiate priorităţile Direcţiei Generale Anticorupţie pe linia prevenirii faptelor de corupţie, insistând asupra activităților desfășurate de Serviciul Județean Anticorupție Iași cu structurile judeţene ale M.A.I., precum şi cele în cadrul proiectelor derulate pe baza parteneriatelor cu diferite organizaţii/entități, în scopul promovării integrității și adoptării unui comportament responsabil în societate.

Activitățile au avut un caracter interactiv, rezultând un interes deosebit manifestat din partea tinerilor, prin întrebările şi problemele ridicate vizavi de subiectele prezentate de ofițerii de prevenire din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Iași.

În vederea realizării unei comunicări eficiente cu instituţia noastră, persoanele care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie în care poate fi implicat personalul M.A.I., au oricând la dispoziție linia Call Center Anticorupţie – 0800.806.806, număr ce poate fi apelat gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă.

De asemenea, sesizările pot fi formulate la numărul de telefon 0232.301.206 şi numărul de fax 0232.211.866 sau pot fi adresate direct la sediul structurii din municipiul Iaşi, str. Zugravi, nr. 64, ori prin e-mail la adresa [email protected].

Comentarii
  • Cu primarii, președinții de consilii județene, directori de scoli, pe când?

  • Sa nu dati spagi dragi copii. Faptul ca 1% din planeta detine 99% din averi e doar datorita muncii, da? Sa va platiti taxele. Toate toate, da? Si daca mai raman bani, ne ocupam sa ii taxam si pe aia, da? Hai, fuga la invatat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *