Prima pagină » National » Ofertele speciale de Crăciun au început la LIDL! Iată ce poți găsi pe rafturi

Ofertele speciale de Crăciun au început la LIDL! Iată ce poți găsi pe rafturi

17 oct. 2024, 15:56,
George Cristian în National

LIDL a început ofertele speciale de Crăciun care a introdus mai multe produse pe rafturi. Promoția începe de astăzi, 17 octombrie 2024, iar românii au parte de prețuri avantajoase.

LIDL a făcut un profit uluitor și este lider pe piața din România depășind Kaufland care face parte din același grup de firme, arată datele publicate de Ministerul de Finanțe.

Ofertele speciale de Crăciun au început la LIDL! Iată ce poți găsi pe rafturi

Fanii produselor de Crăciun marca LIDL Deluxe au motive de bucurie, deoarece acestea sunt deja disponibile în magazine și la prețuri foarte accesibile. De exemplu, Stollen, un chec cu marțipan, se vinde cu 17,99 lei pentru 500 de grame, migdalele glazurate de 200 de grame costă 14,99 lei, iar o mini prăjitură cu marțipan, de 300 de grame, are același preț de 17,99 lei. În plus, cutiile speciale cu praline cremă sunt la doar 14,99 lei.

Începând cu 17 octombrie, în magazinele LIDL pot fi găsite și alune învelite în ciocolată la 11,99 lei, panettone cu glazură de ciocolată la 34,99 lei, pandoro la 39,99 lei, precum și turtă dulce în diverse sortimente, la un kilogram, pentru 17,99 lei.

Un cadou ideal pentru copii este jucăria de pluș muzicală cu ciocolată, disponibilă la 69,99 lei. În plus, turtă dulce în formă de inimă, la prețul de 13,99 lei, va aduce bucurie celor mici.

Biscuiții la borcan de 400 de grame sunt, de asemenea, la un preț promoțional de 16,99 lei, iar cei cu unt se vând pentru 15,99 lei. Bănuții de ciocolată au un preț de 8,99 lei, iar o pungă de praline crocante de 200 de grame costă 12,99 lei.

LIDL a anunțat că va avea noi oferte speciale pentru produsele de Crăciun începând cu 7 noiembrie. Printre acestea se numără pralinele de ciocolată în cutie cadou, care vor costa 39,99 lei, turtă dulce cu prune la cutie de un kilogram, tot pentru 39,99 lei, și o căsuță cu figurine de ciocolată la prețul de 16,99 lei.

Tot atunci, o cutie de un kilogram de jeleuri asortate va fi disponibilă pentru 29,99 lei, un Moș Crăciun din ciocolată va costa 3,49 lei, iar o cutie cadou cu produse speciale de Crăciun va avea un preț de 129 lei, conform catalogului online.

Probleme mari pentru LIDL în ceea ce privește controlul ANPC

Cu toate că LIDL are oferte atrăgătoare, de multe ori supermarketurile au fost vizate de controale ANPC. Au fost aplicate sute de amenzi și de multe ori supermarketurile au fost închise.

În august magazinul Lidl  Miroslava a fost închis temporar de comisarii din cadrul Administrației Naționale pentru Protecția Consumatorului! Inspectorii ANPC au luat decizia întreruperii activității magazinului, după ce pe internet au circulat mai multe imagini cu un șoarece care se plimba printre raioane.

În urma controlului efectuat, comisarii ANPC au sancționat magazinul cu o amendă în valoare de 12.000 lei și cu închiderea temporară a acestuia. Au fost închise magazine LIDL și în Tătărași dar și în alte zone ale municipiului.

Inspectorii ANPC au descoperit în mai multe magazine nenumărate nereguli. Vorbim despre marfă stocată necorespunzător, produse alterate care conțineau viermi etc

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`