Prima pagină » Local » Ofertanţi pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic al Drumului Expres Pașcani-Suceava
Ofertanţi pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic al Drumului Expres Pașcani-Suceava

Ofertanţi pentru studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic al Drumului Expres Pașcani-Suceava

24 apr. 2020, 14:44,
în Local

Patru oferte au fost depuse pentru realizarea studiilor de fezabilitate și proiectelor tehnice de execuție pentru tronsoanele de drum expres Pașcani – Suceava (61km) și Suceava – Şiret (41 km).

Drumul expres ar urma să fie construit în continuarea autostrăzii A7 (sau drumului expres DX5) care ajunge de la Ploiești la Pașcani, via Buzău-Focșani-Bacău-Roman – proiect aflat în prezent în etapa de elaborare SF și proiectare.

„Joi, 23 aprilie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedurile de atribuire a contractelor „ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES PAȘCANI – SUCEAVA” și „ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES SUCEAVA – SIRET”, anunță Compania de Autostrăzi.

Până la termenul limită de depunere au depus oferte pentru ambele proceduri, următorii ofertanți:

SC ADURO IMPEX SRL

SC EXPLAN SRL

SC SEARCH CORPORATION SRL

VIAPONTE PROJETOS E CONSULTORIA DE ENGENHARIA

Potrivit informațiilor din caietul de sarcini, profilul transversal al drumului va avea caracteristicile unui drum expres cu 2×2 benzi de circulație (3,5m/bandă), zonă mediană de 3m și acostamente de 2×2,25m din care 0,75m benzi de încadrare cu aceeași structură rutieră că a benzilor de circulație și 1,5m acostament consolidat.

În cadrul studiului de trafic proiectantul va considera și analiza, încă din faza inițială de proiectare, opțiunea de a dezvolta drumul expres cu 2×2 benzi de circulație în drum expres cu 2×3 benzi de circulație pe sens sau aducerea la profil de autostradă, arată hotnews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *