Prima pagină » Eveniment-Social » Ofertă specială, la etapa de Admitere 2024, la USV Iași
Ofertă specială, la etapa de Admitere 2024, la USV Iași

Ofertă specială, la etapa de Admitere 2024, la USV Iași

08 iul. 2024, 02:00,
Valentin HUȚANU, în Eveniment-Social

Etapa de Admitere 2024, la USV Iași, la studii de licență demarează astăzi, 8 iulie, și se va încheia pe 19 iulie 2024. Acum, are loc înscrierea candidaților pentru admiterea din sesiunea iulie 2024, la domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie și Medicină Veterinară.

Admitere 2024, studii de licență, la Universitatea de Științele Vieții (USV) „Ionescu de la Brad” din Iași. Peste 1.100 de locuri, buget și taxă, sunt disponibile! Numărul total de locuri aprobate de către Ministerului Educației pentru absolvenții de liceu este de 1.114, dintre care 818 sunt cu finanțare de la buget, iar 296 sunt cu taxă, înregistrându-se o creștere cu 50 de locuri la buget față de anul trecut. Conform calendarului, în perioada 8-19 iulie 2024, va avea loc înscrierea candidaților pentru admiterea din sesiunea iulie 2024, la domeniile Agronomie, Horticultură, Zootehnie, Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, Ingineria produselor alimentare, Ingineria mediului, Biotehnologii, Biologie și Medicină Veterinară.

Ofertă specială, la etapa de Admitere 2024, la USV Iași

Trebuie menționat că înscrierea poate fi realizată atât online, la adresa http://admitere.uaiasi.ro/, cât și la sediul facultăților. Foarte important de precizat este faptul că admiterea candidaților (https://www.bzi.ro/peste-1100-de-locuri-pentru-admiterea-la-usv-iasi-5014503) la USV Iași se face pe baza notelor obținute la probele de Bacalaureat (nota de la proba scrisă de Limba și literatura română – 50 la sută, nota de la o altă probă scrisă, la alegerea candidatului – 50 la sută). În aceeași perioadă, 8-19 iulie 2024, se va desfășura înscrierea pentru Învățământul la Distanță (ID), la domeniile Agronomie, Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală, Horticultură și Zootehnie.

Mai multe detalii pe www.iuls.ro, https://www.facebook.com/uaiasi/

Pe acest plan, „tinerii care aleg universitatea noastră beneficiază de condiții foarte bune pentru pregătirea teoretică și practică, săli de curs și amfiteatre modernizate; laboratoare, câmpuri experimentale, baze de practică proprii, laboratoare dotate cu aparatură de specialitate de ultimă generație, spital veterinar; bibliotecă dotată cu toate facilitățile pentru informare; atelierele de microproducție, amplasate într-o clădire modernă, campus studențesc în cea mai frumoasă zonă a Iașului; peste 1.600 de locuri de cazare. Mai precizăm faptul că peste 40 la sută dintre studenți sunt bursieri, valoarea burselor fiind între 900 și 1.500 de lei”, a declarat prof. univ. dr. ing. Costel Samuil, prorector cu activitatea didactică.

Toate programele de studii organizate la USV Iași pot fi găsite aici: Facultatea de Agricultură (https://iuls.ro/agricultura); Facultatea de Horticultură (https://iuls.ro/horticultura); Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare (https://iuls.ro/firaa); Facultatea de Medicină Veterinară (https://iuls.ro/medicina/). Mai multe detalii pe www.iuls.ro, https://www.facebook.com/uaiasi/. Informații se pot obține și prin telefon sau WhatsApp, la numărul 0757011416 sau pe e-mail, la adresa [email protected]. Aceasta este oferta specială, la etapa de Admitere 2024, la USV Iași .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *