Prima pagină » Sport » Oferta colosală primită de Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj! Arabii i-au pregătit un salariu uriaș
Oferta colosală primită de Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj! Arabii i-au pregătit un salariu uriaș

Oferta colosală primită de Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj! Arabii i-au pregătit un salariu uriaș

04 nov. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

S-a aflat ce ofertă colosală a primit Dan Petrescu după scandalul provocat la CFR Cluj la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2, din etapa a 9-a din Liga I. Între Dan Petrescu și Neluțu Varga s-a produs ruptura, toate acestea după ce antrenorul în vârstă de 52 de ani a decis să spună ceea ce se întâmplă la echipă după eșecul cu Gaz Metan Mediaș.
Mai mult, tehnicianul român a anunțat că o să plece de la echipa din Gruia după duelul cu AS Roma, meci programat joi, 5 noiembrie, de la ora 19:55, în grupele Europa League, iar răspunsul lui Neluțu Varga nu s-a lăsat așteptat și a avut o discuție cu tehnicianul român în care i-a reproșat o serie de lucruri care au avut loc la CFR Cluj în ultima perioadă.

Oferta colosală primită de Dan Petrescu după scandalul de la CFR Cluj

Conform informațiilor ProSport, Dan Petrescu a aflat de la colaboratorii săi că are o ofertă de la o echipă cu pretenții din zona arabă, iar acesta este motivul pentru care „Bursucul” a spus lucrurilor pe nume la finalul partidei cu Gaz Metan. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani care a câștigat trei titluri cu gruparea din Gruia a luat în serios varianta plecării de la CFR Cluj, toate acestea deoarece oferta primită de la trupa din zona arabă este una colosală. „Bursucul” ar urma să încaseze peste două milioane de euro pe sezon dacă ajunge la un acord cu șeicii care-l doresc.

AS Roma – CFR Cluj, ultimul meci al lui Dan Petrescu pe banca ardelenilor!?

Dan Petrescu a anunțat că ultimul său meci pe banca tehnică a CFR-ului va fi cel cu AS Roma din etapa 3 din Grupa A, joi, 5 noiembrie, ora 19:55, în Italia.
Gruparea din Gruia se află pe locul 1 în clasamentul din Grupa A din Europa League, cu 4 puncte la egalitate cu AS Roma, dar ardelenii au un golaveraj mai bun decât formația din Serie A. Echipa lui Dan Petrescu are o victorie și o remiză în cele două meciuri jucate în grupele EL.

Nu mai vreau să stau la echipă, vreau să plec după meciul cu Roma. Vreau să iau o pauză, că nu mai pot. Nu mai e numai de arbitri. Vreau să vină altcineva, că nu mai pot, să mă odihnesc. Am o clauză și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac?”, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – Gaz Metan 1-2.

Ieri, campioana României l-a pierdut și pe Andrei Burcă, depistat cu COVID-19, astfel că ardelenii rămân fără încă un fundaș central, după Vinicius și Cestor, accidentați în perioada recentă.

Cum poate arăta echipa lui CFR Cluj la meciul cu AS Roma

De asemenea, atacantul Jakub Vojtus, mijlocașul Alex Chipciu, team managerul Cristian Panin, șoferul autocarului și un kinetoterapeut au fost și ei depistați cu COVID-19 săptămâna trecută.
În aceste condiții, Dan Petrescu va avea la dispoziție un singur fundaș central veritabil – tânărul Denis Ciobotariu (22 de ani), care nu a mai evoluat niciodată într-o partidă din cupele europene.
Lângă Ciobotariu ar putea fi adus Cristi Manea, așa cum s-a întâmplat la partida cu Young Boys (1-1), după accidentarea lui Vinicius. Apărător dreapta la bază, fundașul revenit la CFR Cluj în această toamnă a avut o prestație bună în meciul cu elvețienii, motiv pentru care Petrescu l-ar putea utiliza din nou pe acel

La mijlocul terenului, are șanse mari să revină veteranul Ovidiu Hoban, care a fost odihnit în meciul de campionat cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. De asemenea, portarul Cristi Bălgrădean și fundașul Mario Camora, menajați și ei, sunt așteptați să fie titulari la Roma.
Cum ar putea arăta echipa lui CFR Cluj la meciul cu AS Roma: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Djokovic, Hoban, Deac – Păun, Debeljuh, Rondon
CFR Cluj ocupă primul loc în grupa A din Europa League, după victora cu CSKA Sofia (2-0) și remiza cu Young Boys (1-1). Pe poziția secundă, la egalitate, dar cu un golaveraj inferior, se află AS Roma, în timp ce elvețienii și bulgarii ocupă ultimele două poziții, cu un singur punct strâns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *