Prima pagină » Magazin » Octavian Strunila, dat afara din casa din cauza datoriilor!

Octavian Strunila, dat afara din casa din cauza datoriilor!

12 dec. 2013, 09:21,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:406892;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Octavian Strunila i-a cucerit pe producatori cu talentul sau actoricesc si a inceput sa primeasca rol dupa rol, ajungand cunoscut mai ales pentru rolurile din telenovele. La 32 de ani, Octavian nu se lauda doar cu un inceput de cariera promitator, ci cu o adevarata „comoara” la el acasa. Are o sotie si doi copii, un baiat si o fata. Nici la capitolul afaceri nu s-a descurcat rau. Si-a deschis, in urma cu doi ani, o scoala de dans si actorie.

Chiar daca pare ca are totul, viata tanarului actor nu este atat de perfecta cum pare. Si asta pentru ca nu a reusit sa-si gestioneze la fel de bine si banii. Problemele au inceput sa apara in 2008, cand artistul si-a facut un card de credit, iar dupa ce a retras intreaga suma disponibila n-a mai restituit bancii nici un ban. Dupa mai multe somatii, reprezentantii bancii au apelat la executarea silita. Anul trecut, o alta banca a obtinut executarea silita a lui Strunila pentru o datorie de 75.000 de euro, scrie click.ro. Pentru recuperarea debitului, executorul a cerut apartamentul din Bucuresti al actorului, unde acesta a locuit cu sotia si cu unul dintre copii.

Au urmat si alte datorii, iar inevitabilul s-a produs. In urma cu o luna si jumatate, Strunila a ramas fara apartamentul cu doua camere din Calea Vitan. Dupa ce banca a scos-o la licitatie, locuinta este deja la al doilea proprietar. Nici asa, insa, actorul nu si-a achitat toate datoriile. Acum i-a suparat pe fostii sai vecini, care vor ca acesta sa-si plateasca si datoriile pe care le-a lasat in urma la intretinere.

Asociatia de Proprietari i-a deschis proces la Judecatoria sectorului 3 pentru aproape 10 milioane de lei vechi. „Mi-a zis ca nu-l intereseaza de acesti bani pentru ca i-a luat banca apartamentul. Pacat, am avut o parere buna despre el, l-am respectat ca este actor, om citit, cu facultate”, a povestit Vasile Manole, presedintele Asociatiei de Proprietari din bloc.

Strunila a fost atat de suparat incat nu a vrut sa lase nimic in urma. „A venit noaptea si a golit toata casa. Pana si lavoarul, prizele si intrerupatoarele si le-a luat. Cand a venit domnisoara care a cumparat apartamentul a ramas blocata. De la un asemenea om ai pretentii”, a mai spus Manole. Contactati telefonic, atat Octavian, cat si sotia sa, Oana, au refuzat sa comenteze pe marginea acestui subiect. „Nu vorbim despre asta. Scrieti ce aveti”, a spus Oana.

Octavian Strunila a reusit sa-si vada visul implinit. Impreuna cu sotia sa, Oana, Strunila si-a facut in 2011 propria afacere. Cei doi au o scoala de actorie si de dans in Capitala. Asa ca atunci cand nu este pe platourile de filmare, Strunila, cunoscut pentru rolul de „Steven” din telenovela „Inima de tigan”, le preda, alaturi de Oana, care este coregraf, cursuri copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *