Prima pagină » Cancan » Octavia Geamănu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa prezentatoare 

Octavia Geamănu nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa prezentatoare 

27 dec. 2021, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

Prezentatoarea de știri de la Antena 1, Octavia Geamănu, nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta se menține în formă și atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare. 

Dincolo de cariera de succes în televiziune, vedeta are o viață privată tumultoasă. Iată cu ce bărbați celebri s-a iubit frumoasa prezentatoare.

Octavia Geamănu, ipostaze sexy la o vârstă surprinzătoare

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din showbiz-ul autohton. Frumoasa știristă se bucură de succes și face furori pe rețelele de socializare.

La vârsta de 38 de ani, vedeta are un fizic de invidiat și se afișează în ipostaze provocatoare în mediul online. Prezentatoarea de la Antena 1 este activă în spațiul virtual, dar și la evenimentele mondene. Aceasta nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia.

Octavia Geamănu arată spectaculos, reușind să se mențină în formă și în perioada în care era însărcinată. Blondina de la Observator a mărturisit care sunt trucurile ei de frumusețe și cum reușește să aibă aceeași greutate de mai mulți ani.

„Am un stil de viață sănătos. Mănânc la orice oră, însă ușor. Și merg zilnic o oră, două, pe jos, iar vara nu e zi fără să nu mă plimb cu bicicleta. (…)

Am cu adevărat, fără să exagerez, aceeași greutate din ziua în care îmi amintesc că m-am urcat prima dată pe cântar, din dorința de a fi în rândul cu colegele mele deja pasionate de diete, siluetă etc. Adică 52 de kilograme.”, a declarat prezentatoarea.

La fel de atentă și preocupată de modul în care apare în spațiul public este și colega ei de breaslă, prezentatoarea Mihaela Călin.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit prezentatoarea de la Antena 1

Puțini sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare Octavia Geamănu a avut relații amoroase controversate.

Vedeta se bucură în prezent de rolul de mamă, însă poveștile sale de dragoste au fost tumultoase. Aceasta s-a iubit cu Adrian Artene, iar despărțirea a fost una scandaloasă. Motivul separării definitive dintre cei doi a fost infidelitatea prezentatoarei.

La scurt timp, Octavia Geamănu și-a găsit fericirea în brațele lui Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Relația acestora a stârnit discuții în lumea mondenă, având în vedere diferența de vârstă dintre ei.

Cu toate acestea, Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit, spre surprinderea tuturor. Mariajul tumultuos al prezentatoarei, numeroasele certuri și împăcări, dar și zvonurile apărute în presă i-au propulsat pe aceștia în atenția publicului. Octavia Geamănu și Marian Ionescu au împreună un băiețel de care sunt tare mândri.

În timpul mariajului, Octavia Geamănu și Marian Ionescu au fost protagoniștii unor scandaluri după ce artistul a fost surprins în compania mai multor femei. În pofida tensiunilor existente în cuplu, aceștia au încercat să depășească problemele de dragul fiului lor, Andrei.

„Andrei a ieșit conform dorințelor mele și ca dovadă a dragostei pe care mi-o poartă Dumnezeu, pentru că mi-am dorit un copil care să fie clona lui Marian. Este copia lui Marian și mă uit fascinată la ei doi.”, a mărturisit prezentatoarea știrilor de la Antena 1. 

La vârsta de 38 de ani, Octavia Geamănu are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Prezentatoarea are o carieră de succes în televiziune și se bucură de aprecierea publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *