Prima pagină » Cancan » Octavia Geamănu, mesaje surprinzătoare pe Facebook. Cum se afișează frumoasa prezentatoare pe rețelele de socializare

Octavia Geamănu, mesaje surprinzătoare pe Facebook. Cum se afișează frumoasa prezentatoare pe rețelele de socializare

24 feb. 2022, 08:22,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Octavia Geamănu, a uimit în ultima vreme cu câteva mesaje surprinzătoare pe Facebook. Îndrăgita vedetă este o prezență activă în mediul online, iar postările și fotografiile acesteia au un număr impresionant de urmăritori. Iată cum se afișează frumoasa prezentatoare pe rețelele de socializare.

Octavia Geamănu, mesaje surprinzătoare pentru fanii de pe Facebook

La vârsta de 38 de ani, Octavia Geamănu are o carieră de succes în televiziune și o familie superbă. Vedeta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România, fiind apreciată de public, dar și de colegii de breaslă.

Extrem de discretă când vine vorba de viața ei privată, Octavia Geamănu a fost nu de puține ori protagonista unor scandaluri și controverse în lumea mondenă. Poveștile de dragoste tumultuoase și relația plină de certuri și împăcări alături de Marian Ionescu, actualul partener de viață, au fost mereu în atenția publicului autohton.

Dincolo de succesul în carieră, Octavia Geamănu are în prezent o familie frumoasă, iar de când a devenit mămică, aceasta radiază de fericire.

Frumoasa prezentatoare de știri este o prezență răvășitoare la evenimentele mondene, dar este activă și în mediul online. Aceasta și-a surprins admiratorii de pe rețelele de socializare cu mesaje inedite.

Vedeta și-a exprimat punctul de vedere pe Facebook cu privire la renumiții influenceri din spațiul virtual, iar replicile dure la adresa acestora i-a surprins pe internauți.

„Mă uit din curiozitate la trendurile de pe YouTube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu). Apoi mă mai uit la postările marilor „influenceri” – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des, deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva – despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere…

Bătaia în viață reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de muncă, facturile sunt în viața reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viața reală. Restul e virtual. Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake news-uri pe Facebook, care creează frumosul vizual și auditiv.”, a fost mesajul prezentatoarei de știri.

Octavia Geamănu atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare, iar fotografiile în ipostaze sexy sunt extrem de apreciate.

O prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton este și frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu. Aceasta are un fizic de invidiat și a refuzat să își facă până acum operații estetice. Și prezentatoarea Simona Gherghe arată spectaculos, iar pe plan personal a încercat mereu să fie departe de scandaluri. Aceasta a dorit să își țină viața privată departe de lumina reflectoarelor și nu a acceptat să pozeze nud, deși a primit mai multe propuneri.

Cum se afișează prezentatoarea de știri în mediul online

Octavia Geamănu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în public. Prezentatoarea de știri are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze silueta fără cusur ori de câte ori are ocazia. Blondina a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă și să arate atât de bine.

,,Am un stil de viață sănătos. Mănânc la orice oră, însă ușor. Și merg zilnic o oră, două, pe jos, iar vara nu e zi fără să nu mă plimb cu bicicleta. (…)

Am cu adevărat, fără să exagerez, aceeași greutate din ziua în care îmi amintesc că m-am urcat prima dată pe cântar, din dorința de a fi în rândul cu colegele mele deja pasionate de diete, siluetă etc. Adică 52 de kilograme.”, a mărturisit aceasta.

Octavia Geamănu își surprinde de fiecare dată fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze provocatoare, iar ținutele sexy îi pun în evidență formele perfecte. Recent, știrista de la Antena 1 a uimit și cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. Aceasta a criticat comportamentul unor bărbați, exprimându-și cu sinceritate punctul de vedere.

,,Mă uit în jur şi văd tot mai puţini bărbaţi în adevăratul sens al cuvântului. Mulţi închipuiţi bărbaţi în schimb. Atâta se lamentează, atâta se aranjează, atâtea creme de faţă au, atâtea boli au, atâtea ceaiuri beau, atâtea cure de slăbit ţin, atâta stau la poveşti ziua în amiaza mare la terasă, atâtea probleme închipuite au, încât dacă ar fi să înceapă vreun război, mi-e că doar femeile ar mai salva ceva din soarta lumii.”, a scris prezentatoare de știri pe rețelele de socializare.

Frumoasa prezentatoare de știri Octavia Geamănu și-a surprins admiratorii de pe Facebook cu câteva mesaje inedite. Aceasta a vorbit deschis despre ceea ce o deranjează în spațiul public, dar și în lumea virtuală, iar replicile dure i-au uimit pe internauți. Cu toate acestea, vedeta este extrem de apreciată de public, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din România. Octavia Geamănu se bucură de succes în carieră și de împliniri în viața privată.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *