Prima pagină » Cancan » Octavia Geamănu, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și provocările vieții de familie. ,,Nu mai am curaj, adică este foarte greu…”

Octavia Geamănu, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și provocările vieții de familie. ,,Nu mai am curaj, adică este foarte greu…”

01 iun. 2022, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Celebra prezentatoare de știri Octavia Geamănu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre copii, soț și provocările vieții de familie. Frumoasa vedetă are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta se bucură din plin de ipostaza de soție și mamă, însă este extrem de discretă și încearcă să își țină familia departe de ochii curioșilor. Iată ce spune Octavia Geamănu despre momentele tensionate din viața de cuplu.

Octavia Geamănu, declarații inedite despre copii și viața de familie

Octavia Geamănu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Frumoasa știristă se remarcă de fiecare dată când apare la tv și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită.

La vârsta de 38 de ani, prezentatoarea arată spectaculos și face furori cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare. Mereu discretă când vine vorba de planul amoros, știrista a încercat să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, Octavia Geamănu a fost nu de puține ori în atenția publicului, având în vedere relațiile de dragoste controversate.

Prezentatoarea de știri s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar căsnicia alături de actualul soț, Marian Ionescu, a fost greu încercată. Cei doi s-au certat și împăcat de mai multe ori, însă în prezent radiază de fericire împreună și se mândresc cu fiul lor, Andrei.

„Andrei a ieșit conform dorințelor mele și ca dovadă a dragostei pe care mi-o poartă Dumnezeu, pentru că mi-am dorit un copil care să fie clona lui Marian. Este copia lui Marian și mă uit fascinată la ei doi.”, a mărturisit aceasta.

Octavia Geamănu se bucură din plin de rolul de mămică, însă a dezvăluit că momentan nu își mai dorește copii, dar se lasă pe mâna destinului.

,,Dacă atunci când am născut răspundeam cu zâmbetul pe buze și spuneam că da, mai vreau încă un frățior pentru Andrei sau o surioară, acum sunt destul de reținută când trebuie să răspund la această întrebare pentru că nu mai am curaj, adică este foarte greu. Este frumos, dar e greu, greu rău de tot. Deși nu am motive să mă plâng pentru că nu sunt singură cu Andrei și mă ajută cineva, e și Marian foarte implicat, dar nu vreau să-mi forțez norocul pentru că nu știi ce se întâmplă mai târziu. (…)

În același timp știu foarte bine că ce ne e scris în frunte ne e pus. Dacă într-o zi va trebui să mai vină un frățior sau o surioară, se va întâmpla.”, a declarat prezentatoarea de știri.

De viața de familie se bucură din plin și colega ei de breaslă, Mihaela Călin. Aceasta are o familie frumoasă, iar de când a devenit mamă se declară mai fericită ca oricând. Și carismaticul prezentator Cosmin Stan se bucură din plin de rolul de tătic alături de frumoasa lui soție.

Ce spune vedeta despre partenerul ei de viață

Octavia Geamănu este căsătorită cu celebrul artist Marian Ionescu, însă mariajul lor a fost plin de provocări. Cei doi au avut o relație tumultoasă și nu au lipsit conflictele în viața de cuplu. Cu toate acestea, au reușit să depășească momentele dificile și să rămână împreună. Frumoasa prezentatoare a vorbit despre mariajul alături de Marian Ionescu, oferind detalii surprinzătoare despre soțul ei.

,,E mai rezistent decât credeam. Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş. Dar unde e dragoste… e. (…) Când m-am măritat, i-am zis că nu vreau să mergem în luna de miere pentru că eu îmi doresc o viaţă de miere, nu o lună. Aş crede că a păţit ceva dacă ar veni la mine cu un cadou într-o anumită zi din calendar. Dar da, încă sunt surprinsă când primesc ceva minunat pur şi simplu pentru că azi e joi înainte de vineri, ori că a văzut într-o vitrină ceva ce a considerat că mi se potriveşte şi ăsta e un motiv suficient de bun încât să mi-l ofere cadou. Mie aşa îmi place.”, a declarat prezentatoarea de știri.

Dincolo de provocările vieții de familie, Octavia Geamănu se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta se mândrește cu băiețelul ei, Andrei și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soț, celebrul artist Marian Ionescu.

Octavia Geamănu a mărturisit că momentan nu este pregătită să mai aibă copii, dar nu exclude posibilitatea ca pe viitor, fiul ei, Andrei, să mai aibă o surioară sau un frățior. Vedeta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *