Prima pagină » Magazin » Oaza de liniste din Iasi pentru seniori! – FOTO
Oaza de liniste din Iasi pentru seniori! - FOTO

Oaza de liniste din Iasi pentru seniori! – FOTO

21 apr. 2015, 15:17,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:493083;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Inaintarea in varsta este un proces ce aduce dupa sine o multime de schimbari in viata cotidiana. In primul rand, se resimte din ce in ce mai acut nevoia de  renuntare la viata activa si agitata traita pana acum. Un loc linistit, insa care sa nu creeze sentimentul de izolare si singuratate cu care multi batrani se confrunta, poate fi alegerea perfecta pentru seniori. Un astfel de loc este „Centrul Rezidential Acasa„, un camin modern pentru batrani, gandit dupa model olandez.
 
Caminul este situat intr-o zona departe de agitatia urbana, cu aer ozonat, care permite plimbarile in aer liber si accesul la mijloacele de transport in comun. Cei care opteaza pentru un astfel de loc se bucura de conditii de inalta calitate, pentru un maxim de confort si siguranta. Toate acomodarile sunt de tip hotelier, iar personalul calificat acorda in mod profesional ingrijire si supraveghere, alaturi de un sentiment de afectiune si daruire pentru a se simti „acasa”. Echipa Centrului rezidential Acasa pune la dispozitie doua tipuri de acomodari, ambele in regim hotelier: cazare privata (camera cu un pat) sau semiprivata (camera cu doua paturi). Odata cu modalitatea de cazare aleasa, sunt aduse si numeroase facilitati: telefon, televizor, servicii intretinere si menaj zilnic, posibilitate de personalizare a camerei cu bunuri proprii si servirea a 3 mese pe zi, la alegere din doua variante de meniuri.
Pentru ca renuntarea la viata profesionala nu inseamna izolarea de cei din jur sau intreruperea activitatilor de zi cu zi, centrul este alegerea potrivita pentru mentinerea „sanatatii sociale”. Aici au loc activitati socio-culturale, concursuri interactive sau psihoterapii de grup, iar ocazional, seniorii se pot relaxa prin iesiri la teatru, opera sau concerte, organizate de conducerea centrului. Pentru ca ingrijirea personala conteaza la orice varsta, cei doritori pot beneficia si de servicii de manichiura, pedichiura, frizerie, etc. 
 
Seniorii au parte, in mod constant, si de investigatii medicale, pentru mentinerea unei stari bune de sanatate. La centrul rezidential orice persoana beneficiaza, saptamanal, de consult medical, de sedinte de psihoterapie, kinetoterapie sau terapie logopedica, sustinute de personal calificat. In caz de nevoie, se pot face si analize medicale periodice, iar meniurile zilnice pot fi adaptate in functie de indicatiile medicale.
 

Cel mai important este, insa, mentinerea unei legaturi stranse cu persoanele dragi, de aceea „fiecare zi este cea mai potrivita pentru a primi o vizita”. Familia si prietenii sunt incurajati sa vina cat mai des in vizita la persoanele dragi, sa ia masa impreuna si sa participe la diverse activitati. Pentru cei interesati, cazarea in cadrul Centrului Rezidential Acasa se face pe baza unui dosar de inscriere care contine o cerere tip completata la sediu, o copie dupa cartea de identitate si certificatul de nastere/casatorie/divort, cuponul de pensie si acte medicale (adeverinte, retete, analize). 

Pentru mai multe informatii, asteptam sa ne contactati la numerele de telefon: 0232.463.486, 0766.300.434, 0726.777.622 sau pe email contact•centrulrezidentialacasa.ro. Totodata, va asteptam sa ne treceti pragul la adresa Aleea Viilor, Nr. 22, Tomesti, Iasi, pentru a va convinge de faptul ca misiunea noastra este de a fi aproape de buncii sau parintii vostri, de a le oferi confortul si sentimentul de „acasa”. 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024