Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu, veste de la Curtea Supremă. Decizie de ultimă oră în dosarul vrăjitoarelor care i-au luat casa

Oana Zăvoranu, veste de la Curtea Supremă. Decizie de ultimă oră în dosarul vrăjitoarelor care i-au luat casa

27 sept. 2024, 19:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu este obligată să plătească o taxă de timbru uriașă, în dosarul ce vizează contractul de vânzare-cumpărare a apartamentului luat de vrăjitoarele escroace.

După ce a obținut rejudecarea procesului în care contesta autenticitatea contractului, Oana Zăvoranu a solicitat Curții Supreme să fie scutită de taxa de timbru, cerând ajutor public judiciar, însă, în urmă cu două zile, magistrații i-au dat o veste proastă: „Respinge cererea de ajutor public judiciar formulată de petenta Zăvoranu Ioana în dosarul nr. .. . Cu drept de reexaminare în termen de 5 zile de la comunicare”, a decis ÎCCJ.

Oana Zăvoranu a cerut să i se dea înapoi apartamentul

Oana Zăvoranu a cerut să i se dea înapoi apartamentul vândut la un preț de nimic, la îndemnul vrăjitoarelor Vanesa și Melissa. Cele două escroace au fost condamnate cu suspendare de câte trei ani, pentru înșelăciuni, însă judecătorii au considerat că bărbatul care a cumpărat apartamentul de la Oana Zăvoranu a fost de bună credință. Astfel, la tribunal, vedeta a pierdut procesul în care a cerut anularea contractului, iar Curtea de Apel a menținut hotărârea.

Oana Zăvoranu a atacat decizia la ÎCCJ, iar Curtea Supremă a dispus rejudecarea dosarului în care vedeta cere anularea contractului de vânzare-cumpărare.

„Admite recursul declarat de reclamanta Zăvoranu Ioana împotriva deciziei civile nr. 885A din 28 mai 2021 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează, în parte, decizia atacată şi trimite la aceeaşi instanţă de apel, spre rejudecare, apelul principal formulat de către reclamanta Zăvoranu Ioana, apelul principal formulat de pârâta Mihăileanu Aristeia Ileana şi apelul principal formulat de chematul în garanţie Stanciu Tiberiu. Menţine celelalte dispoziţii ale deciziei recurate. Respinge cererea intimatului chemat în garanţie Stanciu Tiberiu privind acordarea cheltuielilor de judecată. Definitivă”, a decis Curtea Supremă, anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024