Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt implicați într-un nou scandal. Cum a reacționat vedeta

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt implicați într-un nou scandal. Cum a reacționat vedeta

05 nov. 2021, 11:27,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt protagoniștii unui nou scandal. Soțul vedetei a fost acuzat de agresiune fizică de către o fostă colaboratoare de la clinica brunetei. Întreaga poveste a ajuns la urechile autorităților, iar acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Nu este pentru prima dată când Oana își surprinde fanii.

Deși Alex este acuzat de agresiune, bărbatul susține că el ar fi fost cel agresat.

Oana Zăvoranu a reacționat la acuzațiile aduse lui Alex Ashraf

Oana Zăvoranu a povestit recent cum a trăit episodul incredibil ce a avut loc în interiorul clinicii ei private. Vedeta susține că fosta ei angajată a sărit la soțul ei, Alex Ashraf, și a zbierat ca din gură de șarpe cerându-și drepturile salariale.

Potrivit celor spuse de celebra brunetă, angajata ar fi fost plătită de fiecare dată.

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația.

Eu nu știu ce făceam.

Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam.

Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc”, a declarat Oana Zăvoranu.

Angajata Oanei nu respecta măsurile care se impun în pandemie

Oana Zăvoranu a mai precizat că pe lângă întreg scandalul pe care l-a făcut, fosta ei angajată nu respecta nici măsurile impuse în pandemie.

„Avea masca pusă mai așa, fără nicio protecție. Se tăvălea pe acolo, urla. Ea era fără mască pe față într-o zonă a clinicii unde se fac teste Covid, să ne înțelegem. Dacă vă arăt ce mesaje îmi trimitea nenorocita asta, cum îmi spunea: ‘vai, doamna Oana, ce vă apreciez, sunteți un talisman’. Păi, din 2019, până acum am fost un talisman și acum nu mai sunt bună? Cât am plătit-o și am tratat-o regește, cu bonusuri, cu atenții, a fost bine?”, mai spune Oana Zăvoranu.

Cine este Alex Ashraf

Alex Ashraf a fost de curând implicat într-un scandal la clinica deținută de către Oana Zăvoranu. Bărbatul este de origine palestiniană și este mult mai tânăr decât partenera lui de viață. Cu toate acestea, diferența aceasta nu a contat deloc între ei, mai ales că Oana este o femeie energică și cu un spirit tânăr.

Alex Ashrafnu este persoană publică, așa că fanii vedetei nu au avut ocazia să-l vadă prea des. Acesta a apărut pe micile ecrane doar alături de soția sa, pe care o sprijină și o ajută cu orice, ori de câte ori are ocazia. Acum ceva timp, Oana Zăvoranu a acuzat-o si ea pe Adelina Pestriţu și pe Virgil, soțul acesteia, că vând ceasuri false dar scandalul nu a ajuns mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *