Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu și-a dezvăluit secretele tinereții veșnice. Deși are 51 de ani, vedeta nu-și arată vârsta reală

Oana Zăvoranu și-a dezvăluit secretele tinereții veșnice. Deși are 51 de ani, vedeta nu-și arată vârsta reală

24 sept. 2024, 12:09,
Redacția BZI în Cancan

Recent, Oana Zăvoranu și-a dezvăluit secretele tinereții care nu pare să o mai părăsească în pofida faptului că a trecut de 50 de ani. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, atrăgând mereu admirația fanilor și nu numai. În altă ordine de idei, Oana Zăvoranu are de gând să se implice în două proiecte cinematografice și caută sponsori.

Oana Zăvoranu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind un nume sonor în showbiz-ul românesc. Frumoasa vedetă a fost în trecut implicată în numeroase scandaluri de proporții cu multe nume mari din lumea mondenă. Însă, de mai bine de doi ani, s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales să se bucure de viața pe care o trăiește, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

Oana Zăvoranu și-a dezvăluit secretele tinereții veșnice

Oana Zăvoranu se menține în centrul atenției publice la vârsta de 51 de ani, demonstrând că timpul pare să nu-și lase amprenta asupra ei. Recent, vedeta a atras priviri admirative prin postările sale pe rețelele sociale, unde afișează o formă fizică impresionantă.

Pe platforma Instagram, Oana a împărtășit cu urmăritorii săi imagini alături de partenerul său, marcând 11 ani de relație.

„La finalul zilei, dacă am lângă mine omul pentru care inima îmi bate mai tare, sunt bogată și fericită. Te iubesc mult!” a scris aceasta, emoționându-și fanii cu declarația sa.

Pe lângă activitatea sa pe rețelele sociale, Oana nu stă departe de lumea artistică, dorind să se implice în proiecte mai mari. Așa că de ziua ei, a făcut un apel către susținătorii săi pentru a strânge fonduri necesare realizării a două filme după niște scenarii pe care le-a înregistrat la OSIM.

Cât cere vedeta pentru o apariție la TV

În urmă cu ceva timp, Cristi Brancu a spus câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o singură apariție la TV. Vedeta solicită o sumă destul de mare pentru a apărea pe micile ecrane. Astfel, realizatorul a explicat motivul pentru care Oana Zăvoranu nu a venit la emisiunea pe care acesta o prezintă la Prima TV, acum câteva luni.

Potrivit realizatorului TV, Oana Zăvoranu ar solicita o sumă uriașă pentru a apărea pe micile ecrane. Aceasta ar cere 10.000 de euro, după cum a spus Cristi Brancu.

Este pregătită să devină mamă

Într-o sesiune de Instastory-uri, vedeta a răspuns unei întrebări legate de dorința ei de a avea un copil, lăsând să se înțeleagă că momentul aducerii pe lume a primului său copil este foarte aproape.

„Vine și bebe, că e cazul. Se cam lasă așteptat șmecherul!”, a răspuns Oana Zăvoranu unui fan curios.

Această declarație a stârnit rapid valuri de reacții și speculații în rândul urmăritorilor săi. Oana Zăvoranu nu a fost întotdeauna deschisă la ideea de a deveni mamă. În trecut, ea a declarat că, deși își dorește un copil, îi este teamă să treacă prin experiența nașterii. Din acest motiv, vedeta a luat în considerare opțiunea unei mame surogat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`