Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu, scandal imens în trafic pe Valea Prahovei: „Sunt la poliţie…”

Oana Zăvoranu, scandal imens în trafic pe Valea Prahovei: „Sunt la poliţie…”

06 ian. 2022, 13:53,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu a avut parte de un nou scandal miercuri după-amiază, în trafic, în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei. O femeie a sunat la 112 susținând că soțul ei care se afla la volan a fost amenințat cu un cuțit de șoferul unui alt autoturism, după o neînțelegere în trafic.

Reprezentanții Poliției Prahova au transmis că apelul a fost primit în jurul orei 13:00, femeia care a sunat a reclamat că este implicată într-un conflict în trafic, în zona stațiunii Bușteni de pe Valea Prahovei.

Ce a declarat Oana Zăvoranu despre scandal

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga.

La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi”, a spus Oana Zăvoranu.

Autorităţile au facut si ele o serie de precizări cu privire la acest eveniment.

„Poliţiştii au demarat, de îndată, activităţi pentru identificarea şi depistarea celor două autoturisme implicate, procedând la oprirea regulamentară a acestora, pe raza oraşului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri în trafic, unul dintre conducătorii auto implicaţi s-a deplasat la celalalt autoturism şi ar fi adresat injurii şi ameninţări bărbatului aflat la volan, având asupra sa un obiect tăietor-înţepător”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

De unde a început întregul scandal

Potrivit unor surse din poliție, se pare că unul dintre șoferi l-ar fi amenințat pe celălalt cu un cuțit. Cei implicați în conflict au fost duși la sediul poliției pentru audieri în cadul unui dosar în care sunt demarate cercetări pentru infracțiunea de amenințare.

Este cel de-al treilea dosar pe care polițiștii l-au deschis în urma scandalurilor din trafic din zona localităților de pe Valea Prahovei. În a doua zi a anului o bătaie între şoferi în staţiunea Buşteni a fost filmat de un alt participant la trafic, cu o cameră de bord, iar o zi mai târziu mai multe persoane s-au bătut pe DN 1, în zona Comarnic, din cauza unui şofer care a depăşit coloana de maşini. Printre cei implicaţi se afla, conform imaginilor filmate de un martor, o femeie cu un copil în braţe.

Anda Adam a fost bătută de o turistă la Poiana Brașov

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși întotdeauna a fost admirată pentru modul în care gestionează problemele, de această dată artista a întrecut limitele!

Aceasta s-a luat la bătaie cu o turistă în timp ce se afla în Poiana Brașov alături de Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta are o carieră de invidiat în industria muzicală și întotdeauna a fost o imagine plăcută pentru public.

Fosta concurentă Bravo, ai stil! a fost pusă în această situație extrem de dificilă după o ceartă între copii. Momentan, diva nu a dat declarații cu privire la această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *