Oana Zăvoranu, la vârsta maturității depline. Ce i-a transmis soțul ei, Alex Ashraf, cu ocazia aniversării

17 iun. 2022, 10:47,
BZI.ro, în Radio

Cunoscuta vedetă Oana Zăvoranu a ajuns la vârsta maturității depline și la prima vedere are tot ce-și poate dori o femeie. Cu toate acestea, lipsește ceva din viața frumoasei actrițe, și anume un copil. Însă, soțul ei, Alex Ashraf i-a transmis un mesaj care lasă loc de interpretări cu privire la familia lor. Așa că, cine știe, poate că în curând va veni barza și la Oana Zăvoranu.

Pe 16 iunie, a fost ziua de naștere a Oanei Zăvoranu, care a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Încă de la miezul nopții, soțul ei, Alex Ashraf, i-a făcut o urare specială pe Instagram. Mai mult, imediat după 12 noaptea, urările de „la mulți ani” au început să vină pe rețelele de socializare unde vedeta e foarte activă, dar în mod special una a atras atenția.

Oana Zăvoranu, la vârsta maturității depline

De ziua soției sale, Alex Ashraf i-a transmis Oanei Zăvoranu cât de mult o iubește și cât de fericit e alături de ea. Totodată, bărbatul a ținut să îi facă și o promisiune.

„La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Probabil, cel mai frumos cadou de ziua ei ar fi, pentru Oana Zăvoranu, un copil. Recent, vedeta a declarat că regretă că nu a făcut un copil mai devreme, căci acum acesta ar fi fost mare și ar fi putut să aibă activități care mai de care împreună.

Dar, atunci când a fost întrebată de fani când va deveni mamă, Oana Zăvoranu a precizat că nu e treaba nimănui să-i pună astfel de întrebări, însă pe viitor își dorește să devină mamă.

„Nu cunosc cum e viața cu copii neavând… Deși nu e treaba nimănui să mă întrebe ceva atât de personal, am răspuns… Pe viitor am să experimentez și viața cu copil… E toată lumea calmă acum?”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram, la întrebarea unui fan.

Oana Zăvoranu a pierdut trei sarcini

Așadar, dorința de a deveni mamă este una arzătoare pentru Oana Zăvoranu și chiar era pe punctul de a aduce pe lume un copil, pe vremea când era căsătorită cu Pepe. Astfel, vedeta a spus în cadrul unui podcast că în urmă cu mai mulți ani a rămas însărcinată cu Pepe, însă nu a simțit atunci că trebuie să facă acest pas.

„De trei ori (n.r. – a rămas însărcinată) și am făcut întrerupere de sarcină pentru că n-am simțit, a fost o dată sau de două ori a fost înainte și o dată am fost cu el (n.r. – cu Pepe), dar nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea”, a spus Oana Zăvoranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *