Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe, este noul consilier de imagine al lui Piedone

Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe, este noul consilier de imagine al lui Piedone

10 nov. 2021, 10:24,
în Cancan

Cunoscuta vedetă Oana Zăvoranu, ex-soția lui Pepe, a devenit noul consilier de imagine al lui Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5. După cum se știe, focoasa brunetă a mai cochetat în trecut cu politica, aceasta candidând în 2008 pe listele PRM. În prezent, Oana Zăvoranu i s-a alăturat controversatului primar fără a fi remunerată.

Cunoscuta actriță Oana Zăvoranu, care a mai cochetat cu politica în trecut, când a făcut parte din tabăra PRM, se va ocupa de imaginea lui Piedone. Astfel, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a precizat că Oana Zăvoranu va fi noul său consilier pe relația cu mass media, în calitate onorifică.

„Oana nu are nu are nevoie de o remunerație. Ea se va ocupa de relația cu mass media, va fi un consilier voluntar, purtătorul meu de cuvânt voluntar. Este o prietenie veche între noi, de peste 15 ani. Extremele se atrag, nu se resping”, a precizat edilul Sectorului 5.

Totodată, și Oana Zăvoranu a anunțat pe Instagram și Facebook, că va colabora cu primarul Sectorului 5. Ea a postat fotografii alături de primarul Cristian Popescu Piedone însoțite de mesajul: „În vizită la viitorul meu ȘEF”.

Oana Zăvoranu și Pepe, divorț cu scandal

La începutul anilor 2000, Oana Zăvoranu și Pepe au format un cuplu pe cât de iubit, pe atât de controversat. Cei doi s-au cunoscut pe platourile telenovelei „Numai iubirea”, iar în anul 2005 deveneau soț și soție. Și totuși, dragostea și mariajul lor nu avea să țină decât 6 ani, Oana și Pepe despărțindu-se cu scandal în 2011. Astfel, divorțul celor doi a fost de departe unul din cele mai scandaloase din lumea mondenă.

La acel moment, dar și mulți ani după aceea, s-au lansat acuzații grave din partea amândurora, dar și nenumărate jigniri. Cu toate acestea, recent, Querida a ținut să facă lumină cu privire la despărțirea de celebrul latin lover. Oana Zăvoranu a precizat că nu cântărețul a fost cel care a divorțat de ea și, oricum, ea nu mai avea sentimente pentru el. Oricum, apoi artistul și-a refăcut viața alături de Raluca Pastramă, însă Pepe a divorțat și de aceasta.

Oana Zăvoranu, vedeta politician

Frumoasa brunetă a debutat în actorie în 2004, când a devenit una dintre actrițele prezente în prima telenovelă românească – „Numai iubirea”. Un an mai târziu, Oana Zăvoranu a fost inclusă în distribuția telenovelei „Păcatele Evei”, unde interpreta un redactor de la un ziar de scandal. Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino.

Din 11 septembrie 2019, a revenit în televiziune, ca actriță, în serialul produs de Ruxandra Ion, pentru Antena 1. În acest serial având un rol principal negativ (Diva). În ceea ce privește afinitatea sa către domeniul politic, se știe că Oana, dar și mama ei, Mărioara Zăvoranu, au fost membre PRM. Și după cum aminteam, Oana Zăvoranu a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în urmă cu 10 ani. În prezent Oana este căsătorită cu Alex Ashraf după o relație de lungă durată.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024