Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu, dor nemărginit de tatăl ei. Vedeta a scos din cufărul amintirilor mai multe fotografii din copilărie: ,,Mi-e tare dor de tine. Datorită ție sunt…”

Oana Zăvoranu, dor nemărginit de tatăl ei. Vedeta a scos din cufărul amintirilor mai multe fotografii din copilărie: ,,Mi-e tare dor de tine. Datorită ție sunt…”

17 oct. 2021, 20:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Frumoasa brunetă s-a lăsat copleșită de amintirile copilăriei și a ținut să-și exprime public dorul de părintele ei, care a decedat în urmă cu mai mult timp.

Oana Zăvoranu și-a emoționat puternic urmăritorii, după ce a postat mai multe fotografii împreună cu tatăl ei, din perioada copilăriei. Deși nu mulți cunosc acest aspect, vedeta s-a bucurat de iubirea a doi tați, respectiv Ioan Bănicioiu și Nicolae Zăvoranu, însă pe primul, cel natural, bruneta nu a putut să îl uite niciodată.

Oana Zăvoranu, imagini de colecție cu tatăl ei natural

Oana Zăvoranu a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, iar una dintre ele a fost chiar decesul tatălui ei natural, Ioan Bănicioiu, pe care l-a pierdut mult prea devreme.

În urmă cu ceva timp soția lui Alex Ashraf dezvăluia că i-a purtat o iubire imensă și lui Nicolae Zăvoranu, pe care l-a considerat, de asemenea, un al doilea tată, însă nimic nu s-a comparat cu dragostea pentru părintele ei biologic:

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA.”, declara Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme.

Recent, Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii împreună cu tatăl ei, semn că dorul de Ioan Bănicioiu este nemărginit, iar bărbatul este mereu prezent în sufletul ei.

În dreptul imaginilor publicate bruneta a scris și câteva rânduri emoționate, în care își exprimă aprecierea și respectul pentru cel care i-a dat viață:

„Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine. Momentul ăsta e despre tine și mine. O iubire nemărginită care există și nu moare niciodată. Tată, ești cel mai frumos și… mi-e tare dor de tine.” , a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu și-a pierdut mama în 2015

Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu, s-a stins din viață în urmă cu șase ani, pe 17 aprilie 2015. Femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital, unde era internată de 3 luni cu probleme serioase de sănătate. Vestea decesului a cutremurat-o pe Oana, pentru că și-a pierdut astfel și ultimul părinte pe care îl mai avea.

Cu toate că nu a avut mereu o relație exemplară cu cea care i-a dat viață și au existat numeroase conflicte între cele două, vedeta a găsit de fiecare dată un sprijin real în Mărioara Zăvoranu, cu care reușise, înainte de tragicul eveniment, să se înțeleagă mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *