Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu, despre Luis Lazarus: „Voi nu îl cunoașteți așa, lui îi este rușine”

Oana Zăvoranu, despre Luis Lazarus: „Voi nu îl cunoașteți așa, lui îi este rușine”

01 nov. 2021, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Oana Zăvoranu a câștigat procesul pe care îl avea cu Luis Lazarus, acum câteva luni. Vedeta l-a dat în judecată pe prezentatorul TV după ce acesta a numit-o asasină. Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a vorbit despre procesul în care a fost implicată.

„Foarte mulți escroci m-au ciordit de-a lungul timpului. Unul, în schimb, se numește Vasilică Țuțurică. Este numele real. Îmi datorează bani și nu pot să-l execut. Am hotărâre judecătorească. Am câștigat un proces pentru că m-a făcut «asasină» peste tot. Am de recuperat 15.000 de euro plus cheltuieli de judecată”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu nu își poate recupera banii de la Luis Lazarus

Din cauza relației dificile pe care Lazarus a avut-o cu tatăl lui, a decis să renunțe la numele lui real Vasile Tuturigă. Bărbatul nu a fost niciodată apropiat de jurnalist, ba chiar a încercat să-l împiedice să urmeze studii superioare, pentru a fi pus să-l susţină financiar.

Oana Zăvoranu a fost extrem de deranjată de jignirile care i-au fost aduse de Luis Lazarus, astfel că l-a dat în judecată.

„Se numește Vasilică Țuțurică. Voi nu-l cunoașteți așa, pentru că lui îi este rușine de numele lui. El se numește Luis Lazarus. Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat definitiv de vreo 4 luni. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele lui. Eu vin și întreb, când tu ești nimeni în drum, cum poți să vii la televizor și să ai tupeu să spui că tu ai vrea să faci, să dregi”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a luat-o în vizor și pe Adelina Pestritu

În emisiunea pe care Oana o are pe Youtube, a demascat-o pe Adelina Pestrițu și pe soțul acesteia. Actrița susține că cei doi vând ceasuri false.

Pe contul lui Virgil Şteblea a apărut o postare în care soţul brunetei face reclamă unor ceasuri de lux. Printre ceasurile prezentate de bărbat sunt şi modelele Rolex Daytona steel – 12.500 de euro (același model din aur alb costă 37.400 de euro), Rolex GMT Master II – 9.200 euro. Preţurile sunt cele din magazin pentru ceasuri noi. În schimb, pe piața de second hand, majoritatea ceasurilor Rolex capătă o valoare mai mare datorită cererii care este cu mult mai mare decât oferta.

„Ce face Virgilică? I-a priit vacanţa la turci, bag de seamă. S-a întors cu tot bazarul după el. A adus numai Rolexuri originale, vă dă acolo”, a transmis Zăvo pe pagina sa de Instagram.

Printre vedetele care au mai fost luate la rost de către Oana Zăvoranu se numără și Oana Roman sau Babs, iubita lui Dorian Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *