Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Zăvoranu, declarații după ce au fost făcute percheziții la clinică. Vedeta a fost executată silit, din nou: „M-au șantajat”

Oana Zăvoranu, declarații după ce au fost făcute percheziții la clinică. Vedeta a fost executată silit, din nou: „M-au șantajat”

30 sept. 2022, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai mondene apariții din showbiz-ul românesc. Recent, vedeta a avut parte de o sperietură. Poliția a deschis un dosar, la clinica de fițe deținută de aceasta pentru a recupera bunuri a căror valoare pot acoperi un prejudiciu de peste 10.000 de lei. Ce a declarat Oana în urma evenimentului care s-a petrecut la firma sa.

În decursul zilei de 30 septembrie, la clinica Oanei s-au prezentat Poliția, alături de executorul judecătoresc, pentru a recupera bunuri a căror valoare acoperă suma datorată.

Poliția a făcut percheziții la clinica Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a avut parte, de curând, de vizita autorităților. Firma pe care vedeta din showbiz-ul românesc o deține îi aparține, de fapt, unei asistente care a lucrat la clinica administrată de Oana, în baza unui contract de prestări de servicii medicale între două companii.Scandalul a luat amploare în urmă cu un an, în momentul în care femeia și-a cerut banii pe care de firma Oanei îi datora. Alex Ashraf, soțul vedetei, Alex Ashraf, a fost acuzat, la vremea respectivă, că ar fi agresat-o pe femeie, atunci când a cerut suma de bani.

După multele certuri din instanță, Poliția, alături de executorul judecătoresc și femeia păgubită s-au prezentat, în decursul zilei de 30 septembrie, la clinica Oanei pentru a recupera bunuri a căror valoare acoperă suma datorată.

Firma Oanei Zăvoranu, sume uriașe de bani creditorilor

De-a lungul timpului, firma administrată de Oana Zăvoranu a avut parte de mai multe procese. Tot în instanță, fostul manager al clinicii a solicitat recuperarea unui prejudiciu în valoare de peste 30.000 de euro. Din cauza că banii nu au fost plătiți, aceasta a primit încă o altă executare silită.

Medicul Bogdan Furtună, manager al spitalului Colțea din București, a colaborat și el cu clinica Oanei. Și acesta a avut parte de pagube pentru care a fost nevoit să aștepte înapoierea banilor. Însă, totul a fost în zadar. Acesta ar fi împrumutat-o pe vedetă cu suma de 40.000 de euro. Cu atât mai mult, în momentul în care medicul și-a cerut partea financiară, se spune că acesta ar fi fost supus unei tentative de șantaj.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a relatat pentru Click! medicul Bogdan Furtună. Și în acest caz s-a ajuns în instanță. „Curtea de Apel a constatat infracțiunea, în urma plângerii mele și au trimis-o în judecată. Eu nu am chemat-o în judecată. Eu am răspuns solicitărilor organelor abilitate. Nu am nici o teamă, decât cea de Dumnezeu. Dacă greșesc, îmi asum și răspund”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!.ro, Furtună Ioan Bogdan, directorul Spitalului Colțea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *