Prima pagină » Cancan » Oana Zăvoranu a făcut o groază de bani în pandemie. Clinica sa medicală a înregistrat un profit uriaș

Oana Zăvoranu a făcut o groază de bani în pandemie. Clinica sa medicală a înregistrat un profit uriaș

20 dec. 2021, 13:48,
în Cancan

Oana Zăvoranu a făcut o groază de bani în pandemie nu doar din Instagram și YouTube ci și din clinica sa medicală. Vedeta a știut mereu cum să investească și cum să câștige din afacerile pe care le are. Clinica acesteia a reușit să îi aducă bani frumoși.

În doar un an de zile firma One Life SRL a înregistrat pierderi de de 760.000 de lei.

Oana Zăvoranu a făcut o groază de bani în pandemie

În 2018, însă, clinica a avut un profit de 750.000 lei. În pandemie, vedeta a dat lovitura. Anul 2020 i-a adus o cifră de afaceri de 4.743.616 lei, cu un profit net de 1.053.065 lei și datorii în valoare de 3.965.597 de lei, cu un număr de angajați care a ajuns la nouă persoane.

 „Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali, fără credite, fonduri europene de investiții etc., sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, declara Oana Zăvoranu, potrivit wowbiz.ro.

Oana Zăvăranu se mândrește cu afacerea în care a investit timp și bani personali

Oana Zăvăranu și-a anunțat fanii că se ocupă chiar și cu testele Covid-19, iar de aici și veniturile colosale în perioada pandemiei:

„Avem de renovat. Vrem să facem și mai frumos în clinică. Eu, așa artistă și rea și nebună cum eram, dau de mâncare oamenilor, fac angajări, am clădit o clinică RMN și CT. Fac cele mai ieftine, rapide și bune testări COVID și antigen din țară, și emisiuni pe Youtube. Uite că în ciuda piedicilor, mizeriilor, furturilor și vicisitudinilor pe care le-a întâmpinat această clinică în care am investit banii mei personali. Fără credite, fonduri europene de investiții etc, sunt mândra patroană a unei afaceri fruntașe”, spunea actrița.

Oana Zăvoranu, vedeta politician

Frumoasa brunetă a debutat în actorie în 2004, când a devenit una dintre actrițele prezente în prima telenovelă românească – „Numai iubirea”. Un an mai târziu, Oana Zăvoranu a fost inclusă în distribuția telenovelei „Păcatele Evei”, unde interpreta un redactor de la un ziar de scandal. Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino.

Din 11 septembrie 2019, a revenit în televiziune, ca actriță, în serialul produs de Ruxandra Ion, pentru Antena 1.

În acest serial având un rol principal negativ (Diva). În ceea ce privește afinitatea sa către domeniul politic, se știe că Oana, dar și mama ei, Mărioara Zăvoranu, au fost membre PRM. Și după cum aminteam, Oana Zăvoranu a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în urmă cu 10 ani. În prezent Oana este căsătorită cu Alex Ashraf după o relație de lungă durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024