Prima pagină » Cancan » Oana Vincu, transformare totală la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. Ce s-a întâmplat cu membrii formației

Oana Vincu, transformare totală la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius. Ce s-a întâmplat cu membrii formației

07 iun. 2024, 11:21,
în Cancan

Oana Vincu a trecut printr-o transformare totală la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius, a cărei solistă a fost. Formația a fost una dintre cele mai îndrăgite la cumpăna dintre milenii, însă s-a destrămat în 2001. În prezent, Oana Vincu nu a renunțat de tot la muzică, însă din 2023 s-a înscris la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.

Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean au format, la finalul anilor 1990 și începutul anilor 2000 trupa Genius, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate la acele vremuri. Au scos piese precum „În orașul trist” sau „Vara” și au cunoscut rapid succesul, potrivit Unica.

Oana Vincu, transformare totală la 23 de ani de la destrămarea trupei Genius

În 2001, trupa Genius s-a destrămat și membrii trupei au mers fiecare pe un alt drum. De atunci, Oana a ieșit din luminile reflectoarelor, dar nu a renunțat de tot la muzică. Însă, Oana Vincu și colegul ei de trupă Cezar Hălmăgean au avut o relație și în afara trupei.

Cei doi s-au mutat pentru o perioadă în America, unde păreau să își creeze o viață împreună, însă, după ceva timp s-au despărțit și au mers pe drumuri separate.

Oana Vincu, vocea feminină a trupei Genius, este fiica lui Ilie Vincu, un cunoscut interpret și dirijor de muzică de folclor, astfel că a cunoscut lumea muzicii de mic copil. Astfel, artista a studiat Artele spectacolului la Universitatea de Vest din Timișoara.

Apoi, ea a decis să facă o schimbare și s-a înscris, în anul 2023, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”. Totuși, nu a renunțat la muzică, Oana Vincu fiind profesoară de canto.

În ultmii ani, artista a păstrat distanța de lumea mondenă, iar pe rețelele de socializare are un singur cont unde distribuie, din când în când, noi imagini cu ea. În ultimii ani, Oana Vincu și-a făcut diferie schimbări de look. Dacă pe vremea trupei Genius avea părul scurt și roșcat, între timp ea și-a lăsat părul lung și a fost pe rând blondă, brunetă și la un moment dat a avut șuvițe mov. Acum, artista este șatenă.

Ce fac în prezent ceilalți membri ai trupei Genius

După ce a locuit câțiva ani în America, Cezar Hălmăgean a devenit specialist IT. Acesta a revenit în Timișoara, unde și-a întemeiat o familie.

Fratele lui, Ovidiu Hălmăgean, a început în urmă cu câțiva ani să creeze jocuri sub cupola Paramount Pictures, celebra companie americană cre se ocupă cu distribuirea și producerea de filme.

„Pot să spun că lucrăm la multe aplicații pentru jocurile lor, iar printre ele se află și grafica. Majoritatea jocurilor sunt bazate pe licențe din filme. Am lucrat la Harry Potter, Twilight, Gee, dar sunt și unele jocuri din categoria horror, romance, comedy. E o plăcere să lucrezi pentru așa companie. Știu ce vor, sunt hotărâți, sunt profesioniști din toate punctele de vedere”, declara Ovidiu Hălmăgean în 2022.

Potrivit profilului său de LinkedIn, Ovidiu este antreprenor media și tech și fondatorul Happy Day Studios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024