Prima pagină » Cancan ultimă oră » Oana Sîrbu, răpusă de durere după moartea fulgerătoare a ambilor părinți: „Am rămas orfană”

Oana Sîrbu, răpusă de durere după moartea fulgerătoare a ambilor părinți: „Am rămas orfană”

14 iul. 2022, 20:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Oana Sîrbu a vorbit despre momentele prin care a trecut după moartea părinților. Celebra actriță și cântăreață a pierdut foarte mulți oameni dragi în ultimii ani, însă mai păstrează amintiri frumoase cu ei și. Ca să-și aline durerea, vedeta și-a găsit bucuria în muzică, în copilul său și în credință. Iată cum se simte acum artista!

Oana Sîrbu a trebuit să treacă prin câteva experiențe de viață nefericite. Vedeta și-a pierdut, pe rând, mama, mătușa, care-i era și nașă de botez, și apoi tatăl, care s-a stins din viață în decembrie 2021.

Oana Sîrbu a pierdut mai mulți oameni dragi

După o lungă suferință, cea care i-a dat viață s-a stins la vârsta de 87 de ani. La doar câteva luni diferență s-a stins din viață și nașa Oanei Sîrbu. Mai târziu, vedeta avea să afle că tatăl ei, un celebru actor de pantomimă, a trecut în neființă. Romulus Sîrbu a murit la sfârșitul anului trecut, la vârsta de 86 de ani, după o jumătate de veac de profesionalism în actorie.

Oana Sîrbu a fost invitată, recent, în emisiunea Lianei Stanciu, unde a vorbit despre durerea pierderii celor dragi.

Oana Sîrbu, după moartea părinților

Vedeta a mărturisit că încearcă să treacă peste durerea pierderii oamenilor dragi din jurul ei. După multă suferință, artista spune că a primit o lovitură când și-a pierdut tatăl, deooarece a rămas orfană.

Oana Sîrbu spune că nu doar ea a pierdut oameni dragi sufletului, ci și băiețelul ei și-a pierdut buncii pe care îi iubea foarte mult.

„Fac bine, mă încarc cu bine pentru că trebuie să trec prin tumultul acesta care ne înconjoară pe toţi. După tristeţi acumulate în ultimii 2-3 ani, în care am pierdut oameni dragi şi apropiaţi din familie, am constatat că, cu cât trece timpul, unele lucruri se pierd, iar altele se accentuează. Fiind un om cinstit cu mine şi cu cei din jur, le trăiesc şi le las să se ducă. În această perioadă merg la concerte, la spectacole şi cânt cu trupa mea Trio Puiu Pascu şi am spectacole la Tetrul Constantin Tănase, a spus ea în emisiune.

Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mărturisit Oana Sîrbu, pentru Ego.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *