Prima pagină » Cancan » Oana Sîrbu, mesaj sfâșietor după moartea „tatălui” său din „Liceenii”. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Liviu Crăciun

Oana Sîrbu, mesaj sfâșietor după moartea „tatălui” său din „Liceenii”. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Liviu Crăciun

26 sept. 2024, 10:36,
Radu Vasiluță în Cancan

Îndrăgita actriță Oana Sîrbu a transmis un mesaj sfâșietor după moartea „tatălui” său din „Liceenii”, actorul Liviu Crăciun. Dincolo de relația tată-fiică din celebrul film, cei doi au avut o legătură strânsă și în spatele platourilor de filmare. Oana Sîrbu a mai precizat că a stat de vorbă cu fiica biologică a lui Liviu Crăciun, fiind marcată de cuvintele pe care i le-a spus.

Oana Sîrbu a bucurat întregi generaţii cu piesele sale, dar mai ales cu rolul Danei din „Liceenii”, film care a devenit un fenomen la acea vreme. Pe atunci, multe adolescente încercau să-i copieze tunsoarea și chiar portul vestimentar. Astăzi, la 56 de ani, artista este la fel de tonică și de frumoasă. Zilele trecute, însă, artista a pierdut pe cineva drag, și anume actorul care i-a fost tată în filmul „Liceenii”.

Oana Sîrbu, mesaj sfâșietor după moartea „tatălui” său din „Liceenii”

Decesul actorului Liviu Crăciun a provocat o mare tristețe în rândul foștilor săi colegi de breaslă, dar și în cel al fanilor săi, care i-au urmărit fiecare apariție atât în filmele celebre în care a jucat, cât și pe scena Teatrului Național București. Oana Sîrbu, cea care a interpretat rolul fiicei lui în „Liceenii”, a transmis un mesaj copleșitor pe internet.

Oana Sîrbu și Liviu Crăciun au fost tată și fiică în filmul „Liceenii”, însă au avut o strânsă legătură și în spatele platourilor de filmare. La scurt timp după moartea actorului, vedeta a stat de vorbă cu fiica biologică a acestuia, care i-a mărturisit ce a spus Liviu Crăciun despre ea înainte să își dea ultima suflare.

„Îmi povestește fata dumnealui că i-a plăcut să fie și tatăl meu, în film… Dumnezeu să-l ierte! #liviucraciun”, a scris Oana Sîrbu, pe contul de socializare.

Actorul Liviu Crăciun a fost înmormântat miercuri, 25 septembrie 2024, în cimitirul Cernica 2 din comuna Pantelimon, județul Ilfov, cu onorurile cuvenite, fiind condus pe ultimul drum de către familie și apropiați.

Liviu Crăciun, peste 40 de ani de activitate la Teatrul Național din București

Actorul din „Liceenii” s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, la vârsta de 89 de ani. Vestea tristă a morții sale a fost dată de reprezentanții Teatrului Național din București, care au publicat un mesaj îndurerat pe Facebook.

„Cu adâncă tristeţe ne luăm rămas bun de la actorul Liviu Crăciun, care ne-a părăsit într-o zi senină de septembrie. Amintirea sa va rămâne vie prin rolurile memorabile pe care le-a întruchipat pe scenă şi pe ecran, dar şi prin bunătatea şi generozitatea sa, care au lăsat o amprentă de neşters în inimile celor care l-au cunoscut.

Drum lin către stele!’, a transmis TNB pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`