Prima pagină » Cancan » Oana și Viorel Lis traversează o perioadă dificilă după ce au avut COVID. Cum arată locuința celor doi

Oana și Viorel Lis traversează o perioadă dificilă după ce au avut COVID. Cum arată locuința celor doi

30 nov. 2021, 09:10,
în Cancan

Recent, Oana și Viorel Lis au fost externați din spital. Cei doi au fost infectați cu virusul COVID-19. După revenirea acasă, Oana Lis a fost foarte supărată pe cei care au crezut că Viorel Lis va muri. În trecut, soții Lis le-au arătat urmăritorilor cum arată apartamentul unde locuiesc. Publicul a fost surprins că Viorel Lis și nevasta sa nu locuiesc în lux. Fostul edil al capitalei și nevasta sa locuiesc într-un apartament cu trei camere din București.

La momentul în care Viorel și Oana Lis au invitat televiziunea în casa lor, aceasta nu era complet mobilată. Cu toate acestea, din sufragerie nu lipseau icoanele, semn că Oana Lis și soțul său și-au păstrat credința vie, indiferent de greutăți.

Oana și Viorel Lis se recuperează post-COVID

După ce s-a infectat cu virusul COVID-19, Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci. După ce soțul ei a fost internat la spital, Oana Lis a avut un șoc și a plâns tot drumul de la spital până acasă. După externarea din spital, blondina a mărturisit că nu se aștepta ca soțul său să supraviețuiască și a ținut să le mulțumească medicilor care i-au îngrijit.

„E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta!”, a precizat Oana Lis.

Atunci când a citit comentariile celor ce nu se așteptau ca Viorel Lis să supraviețuiască, Oana Lis s-a simțit revoltată. Aceasta a ținut să le reamintească urmăritorilor că oamenii nu mor atunci când vor alții.

„Oamenii mor când li se termină ața sau când se termină destinul lor sau când vrea Dumnezeu. Nu contează că Viorel are 78 de ani sau că a murit unul de 40. Contează foarte mult și felul omului în care și-a trăit viața. După 60 de ani contează ce ai făcut pe parcursul vieții”, a scris Oana Lis pe contul de socializare.

Cum arată locuința Oanei și a lui Viorel

Contrar așteptărilor, Viorel și Oana Lis nu duc o viață de lux. Cu doar câțiva ani în urmă, aceștia s-au mutat într-un apartament modest din Capitală. Fanii au fost surprinși să vadă că soții Lis se mulțumesc cu puțin. La momentul în care fanii cuplului au văzut apartamentul, acesta nu era complet mobilat. Locuința are trei camere, o bucătărie spațioasă și o baie. Bucătăria este perfectă pentru ca Oana Lis să gătească diferite rețete pentru Viorel Lis.

Pe lângă canapea și televizor, în sufrageria familiei sunt prezente și icoanele. Indiferent de problemele cu care s-au confruntat, fostul edil al Capitalei și soția sa nu și-au pierdut credința în Dumnezeu. Pe timp de pandemie, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutățit. Statul în casă i-a afectat picioarele și se mișcă foarte greu. Însă dincolo de toate acestea, Oana și Viorel Lis trăiesc într-un apartament modest și, cu ajutorul credinței, ei reușesc să depășească toate problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *