Prima pagină » Cancan » Oana și Viorel Lis, probleme în căsnicie. Motivul real pentru care nu se mai înțeleg

Oana și Viorel Lis, probleme în căsnicie. Motivul real pentru care nu se mai înțeleg

13 sept. 2021, 10:19,
BZI.ro, în Cancan

Oana Lis și soțul ei, fostul primar al Capitalei Viorel Lis, trec prin anumite probleme în ultima perioadă, existând tensiuni între ei. Din câte se pare, totul ar avea legătură cu problemele de sănătate ale fostului edil-șef dar și cu una dintre dorințele arzătoare ale soției sale. Astfel, chiar dacă inițial Viorel Lis a fost de acord cu procesul de adopție, acum bate în retragere cu ceea ce vrea Oana Lis.

Probleme în Paradis pentru cunoscutul și controversatul cuplu! De curând, s-a aflat că Viorel Lis este hotărât să dea înapoi în demersul adopției unui copil, pe care soția lui l-a inițiat. Chiar dacă acesta părea că se obișnuise cu ideea, acum, când lucrurile au devenit serioase, fostul primar al Capitalei dezaprobă inițiativa Oanei Lis. Aceasta își dorește foarte mult un copil, s-a ocupat de toate formalitățile, ba chiar a pregătit și camera copilului. Pe de altă parte, soțul ei nu este de acord cu ideea de a adopta un copil și din cauza aceasta au apărut tensiunile în familia lor.

Viorel Lis nu vrea să adopte un copil

Din câte se pare, fostul primar al Capitalei este reticent la ideea de adopție și i-a spus de la început soției sale că nu este de acord. Totodată, acesta a avut și un argument puternic care să îi susțină punctul de vedere. Într-un interviu la Antena Stars, Viorel Lis a spus că este periculos să adopți un copil pentru că nu știi ce fel de caracter va avea acesta. Și totuși, Oana i-a spus că va face asta cu sau fără acceptul lui și că Viorel Lis spune asta pentru că el are deja copii din prima căsătorie.

Mai mult, Oana Lis a făcut toate formalitățile pentru a primi certificatul de părinte adoptator și anul viitor va putea deveni mamă. Vedeta este încrezătoare și spune că, în calitate de psiholog, nu pune fricile pe primul loc, ci se gândește că totul va fi bine.

Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel Lis. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine”, a spus Oana la Antena Stars.

Oana Lis vrea să adopte un copil cu orice preț

În altă ordine de idei, Oana Lis nu va da înapoi și va face tot ce este necesar pentru a-și îndeplini visul. Așadar, ea este decisă să facă acest lucru cu sau fără sprijinul moral din partea soțului ei. Ea a pus la punct toate detaliile pentru a fi pregătită când familia i se va întregi. Mai mult, și camera copilului este gata, dar totodată Oana a făcut și alte schimbări prin casă înainte de venirea celui mic.

Ba chiar, la un moment dat, Oana a spus că și Viorel Lis a cedat locul lui, și că în acea cameră va dormi copilul. Cel mai probabil, dacă Oana Lis își va îndeplini visul, Viorel va accepta până la urmă un nou membru în familie, de dragul celei care îi este soție și îi oferă tot sprijinul în viață. Reamintim faptul că Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, se confruntă cu probleme grave de sănătate și că nu iese din casă decât însoțit de soția sa, Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *