Prima pagină » Cancan » Oana și Viorel Lis au fost surprinși la păcănele în plină pandemie

Oana și Viorel Lis au fost surprinși la păcănele în plină pandemie

09 nov. 2020, 12:40,
în Cancan

De curând, Oana și Viorel Lis au ieșit la păcănele poate pentru a-și aduce aminte de vremurile de odinioară când fostul edil juca frecvent. Acum, Viorel Lis și-a încercat norocul la aparate, poate fiind și strâmtorat de criza generată de pandemia COVID-19.

Nu mai este niciun secret că lui Viorel Lis îi plac jocurile de noroc foarte mult. Așa că nici măcar pandemia de coronavirus nu îl oprește pe fostul edil al Capitalei să facă tot ce îi poftește inima. Profitând de o zi frumoasă de toamnă, Viorel Lis a mers, alături de soția lui, Oana, să dea „câteva mâini”, pentru a-și mai aduce aminte de vremurile bune.

Viorel Lis pare că trăiește o tinerețe fără bătrânețe! Ajuns deja la o vârstă venerabilă (76 de ani) și cu multe probleme de sănătate pe umeri, fostul edil al Capitalei nu se lasă cu una, cu două. Acesta nu vrea să renunțe nici în ruptul capului la plăcerea jocurilor de noroc.

Oana și Viorel Lis au ieșit la păcănele

Și pentru că nu se mai poate deplasa la fel de ușor ca în tinerețe, Viorel Lis a mers însoțit de către Oana Lis, femeia care i-a fost alături necondiționat. Echipați corespunzător, ca pentru pandemie, cu măștile la purtător, cei doi s-au bucurat de câteva momente de relaxare. Fericit, Viorel Lis a dat „câteva mâini”, după care a mers acasă alături de Oana. Deși vegheat peste umăr de soție, cel puțin la ultimele runde, fostul primar al Capitalei nu a părut să aibă noroc.

De altfel, Viorel Lis nu mai joacă la fel ca acum câțiva ani, atunci când se spunea că mare parte din avere i s-a dus pe jocuri de noroc. Edilul a recunoscut, într-un interviu mai vechi, acordat pentru libertatea.ro, că o parte din pensie merge la păcănele, deși acest lucru se întâmplă foarte rar.

Merg la „distracție” în cuplu

Acum, pentru că se deplasează foarte greu, Viorel este însoțit de Oana pentru a-și face tabieturile. Fostul primar al Capitalei susține că are mari probleme de sănătate însă nu renunță la acest viciu. Mai ales că în unele locuri se dă și mâncare sau băutură gratis.

Rar mai joc acum la păcănele, din motiv că mă deplasez greu. Am toate bolile din lume: la cap, diabet și la nivelul picioarelor. Le am amorțite până la genunchi. Dacă mă vede cineva mergând pe stradă, zice că sunt beat. Iau 30 de pastile pe zi.

Când sunt în stare, mai merg pe la mall Vitan, unde se dă și de mâncare gratis, în sala de jocuri, sunt și petreceri acolo… Bei bere, mănânci… Chiar dacă nu câștigi, de un milion-două tot mănânci, două persoane. Mă duc cu Oana”, a mai recunoscut Viorel Lis.

Viorel Lis îi atacă pe patronii sălilor de păcănele

Fostul edil a mai vorbit și despre modul în care sunt operate câștigurile la jocurile de noroc. Acesta a dat vina pe patronii sălilor de jocuri, pentru câștigurile mici pe care le primesc clienții. Mai mult, pe lângă păcănele, Viorel Lis recunoaște că își mai ocupă timpul și cu pariurile sportive.

Nu cred că de vină pentru pierderi sunt aparatele, ci patronii, cei care le programează. Am văzut atâtea aparate care dădeau, așezate lângă unele care nu dădeau, în aceeași incintă. Patronii schimbă softul. Eu intru doar în agențiile oficiale, nu în orice bodegă. Mă ține în viață faptul că joc zilnic la pariuri sportive.

Neputând să mai muncesc, mă uit toată ziua la meciuri. Am câștigat marțea trecută 1.500 de lei la pariuri sportive. Nu joc toate sporturile, ci doar fotbal, tenis, handbal și baschet”, a mai spus Viorel Lis.

Așadar nu e nicio surpriză că Oana și Viorel Lis merg frecvent la păcănele. Așa se mai destind și ei în aceste vremuri tulburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`