Prima pagină » Cancan » Oana și Kamara s-au împăcat de dragul lui Leon. Cei doi au un copil împreună

Oana și Kamara s-au împăcat de dragul lui Leon. Cei doi au un copil împreună

01 oct. 2021, 12:00,
BZI.ro, în Cancan

Potrivit unor informații recente, Oana și Kamara s-ar fi împăcat, iar ceea ce i-a apropiat pe cei doi este tocmai Leon, al lor copil. Cu toate că au divorțat cu scandal în urmă cu mai bine de trei ani, aceștia au ajuns acum să aibă o relație decentă. Sentimentele pentru copilul lor în vârstă de șapte ani sunt cele care i-a unit parcă și mai tare.

Așa cum bine se știe, artistul Kamara, în vârstă de 45 de ani, traversează o perioadă destul de dificilă. Acesta are probleme în familie, cu fiul său, Leon, care suferă de o boală gravă. Băiatul artistului din relația cu Oana suferă de tetrapareză spastică şi se foloseşte doar de un braţ. Micuțul a trecut prin mai multe operații şi are nevoie de supraveghere permanentă.

Oana și Kamara s-au împăcat

Recent, cei doi părinți au sărbătorit ziua de naștere a lui Leon. Cu această ocazie Oana, fosta soție a lui Kamara, dar și tatăl micuțului au transmis pe reţelele de socializare un mesaj emoţionant. Mai mult, artistul a publicat şi o fotografie în care apare alături de Leon, dar şi de Oana, mama acestuia. Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală, iar de când s-a născut a trecut prin mai multe operaţii pentru ca viaţa sa să se schimbe. Deşi părinţii micuţului sunt în prezent divorţați, aceștia se ocupă în continuare împreună de creşterea fiului lor.

De ziua micuţului, pe reţelele de socializare a apărut o fotografie în care cei trei păreau extrem de fericiţi. Kamara îşi sărută fosta soţie pe obraz, semn că dragostea dintre ei nu s-a stins de tot. Mai mult, în mesajul pe care l-a publicat, artistul vorbeşte despre „minunea” care îi va ţine legaţi pentru totdeauna.

„La mulți ani frumoși cu tot ce este mai bun pentru sufletul tău. Împreună am făcut o minune și numele acestei minuni este LEON. Această «minune» ne va ține legați pentru totdeauna și puternici pentru a îndeplini misiunea noastră: Să îl punem pe Leon pe picioarele lui. Împreună vom reuși cu Voia Bunului Dumnezeu. Să te bucuri de o zi minunată și de tot ce îți poftește inima ❤️?”, a scris Kamara pe contul de Instagram.

Kamara are un copil la care ține enorm

Cu câțiva ani în urmă, Kamara a dezvăluit că tot calvarul prin care trece fiul său este din cauza unei erori medicale. Acesta a povestit că băiețelul său s-a născut sănătos, însă medicii care l-au adus pe lume nu l-au băgat la incubator așa cum ar fi trebuit. Iar acest lucru ar fi dus la un stop cardiorespirator, de la care au început toate problemele medicale ale micuțului.

„Afecțiunea lui de bază este de tripareză spastică, care a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzate după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la 6 ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a precizat artistul.

În altă ordine de idei, Oana și Kamara au o minune de copil care îi va ține legați pentru totdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *