Prima pagină » Cancan » Oana Sârbu are un obicei secret care o ajută să arate nemaipomenit. La ce a renunțat vedeta

Oana Sârbu are un obicei secret care o ajută să arate nemaipomenit. La ce a renunțat vedeta

31 aug. 2021, 10:18,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita actriță Oana Sârbu nu-și arată deloc anii și aceasta datorită unui obicei secret datorită căruia reușește să se mențină în formă. Și după cum bine se poate vedea, protagonista din „Liceenii” pare să aibă aceeași siluetă ca pe vremea când juca rolul Danei. Ei bine, vedeta depune foarte multe eforturi pentru a avea un corp de invidiat.

Frumoasa artistă în vârsta de 53 de ani arată cu mult mai tânără și pare că a reușit să găsească secretul tinereții. Cu toate că îndrăgita vedetă Oana Sârbu a debutat ca și cântăreață, consacrarea ei deplină a venit odată cu rolul memorabil din seria „Liceenii”. Astfel, ani la rând, fetele de liceu se tundeau precum Dana, personajul pe care l-a interpretat în acele filme. Însă acum, la 35 de ani de la celebrul rol, ea pare aproape neschimbată, și aceasta grație unor obiceiuri alimentare pe care le respectă cu strictețe.

Oana Sârbu are un obicei secret pentru a se menține în formă

Îndrăgita vedetă a povestit ce face pentru a se menține în formă, iar secretul ei este că a renunțat la anumite obiceiuri alimentare. Și pe bună dreptate, multă lume spune că are aceeași siluetă ca atunci când a jucat în „Liceenii”. Imaginile pe care aceasta le publică pe rețelele de socializare arată că vedeta își dă foarte mult silința pentru a putea să aibă un corp de invidiat. Aceasta poate îmbrăca orice ținută, pentru că are grijă să aibă o talie de viespe. Oana Sârbu își ține mereu fanii la curent cu ce face și postează fotografii cu ea din vacanțe sau de la întâlniri cu prietenii săi.

În urmă cu ceva timp, aceasta povestea că silueta perfectă nu vine fără sacrificii. Cu toate acestea, Oana Sârbu recunoaște că urmează o dietă destul de permisivă. Aceasta are grijă la ce mănâncă, dar sunt și câteva categorii de alimente pe care ea le evită cât poate. De exemplu, ea nu se mai atinge de pastele făinoase albe și nici carnea nu se găsește prea des în meniul ei. Totuși, ea mănâncă pește, dar și pâine și halva cu ciocolată. Nu în ultimul rând, vedeta din „Liceenii” recunoaște că face mereu mișcare și evită excesele de orice fel.

E o chestiune de genă, de atenție, de puțin echilibru, de un pic de noroc, de cum te cultivi. Am făcut toată viața sport. Important e să nu fac excese, să mănânci atent. Îmi plac dulciurile, mănânc halva cu ciocolată, pește gras, consum ulei de măsline, lucruri care să ne aducă ce ne lipsește dacă nu e soare. În schimb, nu mănânc făinoase albe, mâncare gătită și nu prea nici carne. Pâine consum, dar pâine naturală, românească, făcută din făină integrală”, a dezvăluit Oana Sârbu.

Ce spune despre mariajul cu Virgil Popescu

De foarte tânără, Oana Sârbu a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Virgil Popescu. Relația lor, care s-a desfășurat în anii 90, a fost percepută ca un exemplu pentru fani, chiar dacă la doar patru ani de la nuntă cei doi au semnat actele de divorț. Evident, unii colegi de breaslă nu au văzut cu ochi buni această relație. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate în viață, ei au rămas tot un exemplu pentru români! Oana și Virgil au rămas buni prieteni, iar compozitorul i-a scris mai multe melodii pe care aceasta le interpretează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *