Prima pagină » Cancan » Oana Sârbu a făcut furori în ipostaze nud. Ce spune celebra actriță despre trecutul amoros și aparițiile controversate

Oana Sârbu a făcut furori în ipostaze nud. Ce spune celebra actriță despre trecutul amoros și aparițiile controversate

19 apr. 2022, 14:25,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Oana Sârbu, a făcut furori în ipostaze nud. Vedeta a apărut goală în câteva scene dintr-un film celebru, dar și în prezent atrage privirile tuturor și pozează sexy. La vârsta de 53 de ani, frumoasa artistă arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur de fiecare dată când are ocazia. Oana Sârbu are o carieră impresionantă și este extrem de apreciată de public. Cu toate acestea, vedeta a provocat discuții în lumea mondenă de nenumărate ori, având parte de replici dure din partea unora. Iată ce spune celebra actriță despre trecutul amoros și aparițiile controversate.

Oana Sârbu a făcut furori în ipostaze nud și ținute provocatoare

Frumoasa actriță Oana Sârbu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și se bucură de succes. Actrița cucerește publicul de fiecare dată când apare la evenimentele mondene și pune pe jar inimile bărbaților.

Mereu atentă la aparițiile sale, Oana Sârbu continuă și în prezent să facă furori și atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur. Puțini sunt cei care știu că actrița a primit numeroase oferte să pozeze în revista Playboy, dar a refuzat de fiecare dată. Actrița a apărut însă nud într-un film celebru.

,,Am refuzat o ofertă de a poza în Playboy. Nu cred că m-ar fi ajutat. Probabil că ar fi adăugat un plus de popularitate, doar atât. În plus, eu m-am mai dezbrăcat la un moment dat, într-un film, aşa că era de ajuns.”, a precizat aceasta.

Oana Sârbu își asumă aparițiile incendiare și trecutul amoros controversat. Vedeta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a trecut prin despărțiri scandaloase. Cu toate acestea, actrița a depășit momentele grele din plan personal și se bucură din plin de viață.

Oana Sârbu este într-o formă fizică de invidiat și arată spectaculos la vârsta de 53 de ani. Aceasta și-a surprins recent fanii din mediul online cu câteva fotografii provocatoare. Mai mult, îndrăgita artistă a realizat și un pictorial îndrăzneț, spre încântarea publicului masculin.

Printre vedetele care au avut un trecut controversat se află și Gabriela Cristea. Celebra prezentatoare a făcut furori pe vremea când a pozat în Playboy și a fost aspru criticată pentru aparițiile incendiare în faimoasa revistă.

De critici a avut parte și Gina Pistol după ce a pozat goală în revista de profil, însă aceasta a mărturisit că nu regretă faptul că s-a lăsat fotografiată nud. În prezent, partenera de viață a lui Smiley se dedică în totalitate fetiței ei superbe și se declară o femeie împlinită alături de iubitul ei.

Ce spune celebra actriță despre trecutul amoros controversat

Oana Sârbu a avut parte de numeroase provocări în viața privată. Dincolo de celebritate, artista ascunde o poveste de viață impresionantă și un trecut amoros controversat. Puțini sunt cei care știu că frumoasa actriță s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu Virgil Popescu, iar relația dintre cei doi a fost greu încercată și pusă la îndoială inclusiv de părinții îndrăgitei artiste.

După o poveste de dragoste uluitoare și o căsnicie de patru ani, cei doi au decis să divorțeze însă au o relație bună și în prezent. În cadrul unui interviu, Oana Sârbu a vorbit despre mariajul ei alături de Virgil Popescu, dar și despre momentele cele mai grele din viața de cuplu.

„Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie. Erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare.”, a declarat aceasta.

Oana Sârbu a avut o relație de mai bine de 10 ani cu Robert Turcescu, iar când toată lumea se aștepta să ajungă la altar, cei doi s-au despărțit. Pe vremea când aceștia erau împreună, actrița l-a adoptat pe Alexandru, care acum are vârsta de 13 ani. Frumoasa artistă se dedică în totalitate fiului ei de care este tare mândră.

Oana Sârbu a apărut în ipostaze nud pe vremea când era tânără, iar în prezent atrage privirile tuturor cu silueta perfectă. La vârsta de 53 de ani, actrița arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta are o carieră artistică de succes și se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *